Original XTOOL X100 PADII PAD 2 PRO cu VW 4 5 X100 PAD2 mai bine decât X300 Pro3 cu funcții Speciale DHL Transport Gratuit

3 666.82lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

100% Original XTOOL X100 PADII PAD 2 PRO cu VW 4 5 X100 PAD2 mai bine decât X300 Pro3 cu funcții Speciale DHL Transport Gratuit X-100 PAD2 pro este un minunat tableta cheie programator!Acesta nu numai că oferă clienților profesionale cheie de programare, dar, de asemenea, cea mai mare nevoie de funcții speciale pentru atelier.X-100 PAD2 este o tableta cu cele mai recente tehnologii pentru a efectua cheie de programare, kilometraj ajustare, oil service reset, curea de distribuție de servicii resetare lumina, presiunea în anvelope lampa de control reset, EPB resetare, resetare a clapetei de accelerație, DPF reset, baterie reset, unghiul de direcție de calibrare și OBD-II motor de diagnostic, si mai ales este adăugat cu pentru VW 4 si 5 IMMO.Functii: * Programare Cheie mai ales adăugat cu V-W 4 si 5 IMMO * 4 sisteme de diagnostic * Resetare Ulei/ulei de Motor reseta lumina * Kilometrajul de Ajustare * Presiunea în Anvelope lampa de control Reset * resetare lumina centura de Sincronizare (acționare Manuală) * EPB Frâna Electrică de Adaptare * TPS Corpul Clapetei de Adaptare * Unghi de Virare de Calibrare * Baterie Reset * DPF * Codul PIN de Lectură *Hexadcimal editor(Win Hex) * OBDII Diagnostic * Suport pentru cele mai recente vehicule cu can BUS si protocol UDS * Update Prin wi-fi (mereu dota dispozitivul cu cel mai recent software) *Mai mult....

Conectarea la vehicul direct cu cablu

XTOOL X100 PAD2 se Conecteze la vehicul prin intermediul EEPROM Adaptor:

Programare Cheie Caracteristici: 1.Noi chei de programare 2. Codul PIN citit cu EEPROM 3.Hexadcimal editor(Win Hex) 4.Citește chei de imobilizare de memorie 5.Noul dispozitiv de imobilizare de programare 6.Numărul de Identificare al vehiculului de programare 7.Reset ECM & resetare a sistemului antidemaraj 8.Noul controler de la distanță de programare 9.Cu deplină și baze de date puternic pentru cel mai important vehicul face Programare Cheie Vehicul de Acoperire: Asia: pentru Toyota,pentru Lexus, Honda, forAcura,pentru Mazda,forNissan, pentru Infiniti, pentru Mitsubishi, Subaru, Suzuki, pentru Kia, Hyundai, pentru Daewoo, pentru SSANGYONG, pentru Protoni, etc Europa: pentru Audi, VW, pentru Skoda, Seat, pentru Porsche, pentru Opel, pentru Citroen, pentru Peugeot, pentru Jaguar, pentru Land Rover, pentru Lincoln, pentru Renault, etc America: forGM,pentru Cadillac, pentru Buick, pentru Chrysler, forFord etc China: pentru Marele Zid, pentru Chery, pentru Stralucirea-auto, pentru Geely, pentru LIFAN, pentru HAFEI, pentru CHANGAN, pentru LANDWIND, pentru BYD,pentru BYD , pentru JAC, etc.

Oil Service Reset Acoperire: America: pentru Buick, pentru Cadillac,Chevrolet, pentru Chrysler, Chevrolet/u MC, forFord/Mercur/pentru Lincoln, pentru Oldsmobile, pentru Pontiac, Saturn, forGM, pentru Jeep și mai mult... Europene: pentru VW, pentru Audi, pentru Porsche, BMW, pentru Mercedes-Benz, Volvo,pentru Land Rover, pentru Peugeot, pentru Citroen, pentru SAAB, Seat, pentru Skoda și mai mult... Asia: pentru Toyota/pentru Lexus, forNissan/pentru Infiniti,Honda, forAcura,pentru Isuzu, pentru Chery, forFord de Tranzit, pentru Roewe, pentru MG și mai mult... Kilometrajul de Ajustare: pentru VW /pentru AUDI/SEAT/pentru SKODA, pentru BUICK, pentru CADILLAC, CHEVROLET, pentru CHRYSLER, forFORD, pentru MAZDA, forNISSAN, pentru SUZUKI, pentru KIA, HYUNDAI, pentru JAGUAR, pentru LAND ROVER, pentru PORSCHE și mai mult... EPB Frâna Electrică de Parcare Adaptare: pentru VW ( R36, CC, Magotan etc.), pentru Audi ( A4L, A6L, Q5 etc.), pentru Scaun, pentru Skoda și mai mult... Presiunea în Anvelope lampa de control Reset (acționare Manuală): pentru Mercedes-Benz, forGM,pentru VW, BMW, Toyota șimai mult... Curea de Distribuție Lumina Reset (acționare Manuală)

Ulei de Resetare Funcții Caracteristică: Inovatoare one-faceți clic pe resetare ulei pentru VW, pentru Audi, BMW, pentru Mercedes pentru Scaun, pentru Skoda, Volvo, etc.Suport motor ulei, bujii, placute de frana fata, plăcuțe de frână spate, aer conditionat, lichid de frână, lichid de răcire, vehicul de verificare , etc. resetarea pentru BMW.Și-a sprijinit pentru modele BMW sunt F01/F02/F03/F04/F07/F10/F11/F12/F13/F18/F20/F30, etc. Suport pentru Mercedes-Benz pentru noua Clasa C, Clasa E, modele și pentru Mercedes-Benz VITO/pentru VIANO/pentru SPINTER.Suport durata de viață procent resetarea de ulei de motor pentru Buick, pentru Cadillac, etc. Suport pentru Porsche Cayenne, pentru Panamera până în anul 2012 Sprijin pentru întreținere lumina resetare pentru Volvo, pentru Land Rover.One-faceți clic pe actualizare prin WIFI.Obțineți cele mai recente software-ul ori de câte ori doriți!Nu pierdeți niciodată o actualizare cu pop-up memento actualizare!

Pachetul inclusiv:

 • Lățime Produs: 5inch
 • Caracteristici Speciale: Bluetooth
 • Extern De Certificare De Testare: ce
 • Electronice: Da
 • Nume De Brand: SZKWI
 • Element De Lungime: 5inch
 • Înălțime Element: 5inch
 • Versiune Hardware: Cele mai noi
 • Articol Greutate: 5kg
 • Numele Modelului: instrument
 • Tip De Element: Auto Cheie Programator
 • Versiune Software: Cele mai noi
 • Tensiune: standard
 • Tip De Material: Plastic
 • Putere: STANDARD

Etichete

Etichete: obdstar x300, xtool, xtool x100 pad3, eprom x100 pro, diagnostica, D pin, xtool ps80 review, bmw terminal, lansarea thinkcar, X100.

Recenzii