2x Daytime Running Light Auto DRL Flexibil Alb/Ambră Switchback Benzi cu LED-uri Faruri Secvențială Fluxul de Semnalizare rezistent la apa

89.44lei 62.60lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

2x Daytime Running Light Auto DRL Flexibil Alb/Ambră Switchback Benzi cu LED-uri Faruri Secvențială Fluxul de Semnalizare rezistent la apa Descriere: Noile benzi cu LED-uri cu un elastic design universal se potrivesc pentru orice vehicul Flexibil pentru a vă permite să-l îndoaie de-a lungul far curba pentru a se potrivi perfect Fiecarei benzi cu LED-uri este alimentat de 6/8/10/12/14/16 piese de dual-culoare module LED alb Xenon lumini LED-uri pentru luminile de zi și secvențială amber lumini LED-uri pentru semnalizare lumini Lungime:6/8/10/12/14/16 Culoare: alb xenon/chihlimbar galben switchback caracteristică Conținut: o pereche de LED tube lumini benzi Ce este Avantajele oferite de acest tip de benzi cu led-uri? 1. Se pare ca de cristal, elegant și frumos.

2. Este flexibil, Strechable, ai putea instala pe orice ca

3. E dual de culoare: alb, de obicei, pentru circulație Diurnă funcție de lumină, de aur, de obicei, pentru transforme funcție de lumină.E de control de o cutie de control automat.

4. Este ușor de instalat, doar plug and play.Ai putea DIY (do it yourself) pentru a lipi orice formă și orice shap iti place.

5. Este rezistent la apă și foarte bună calitate. *Lumina este necesar pentru a fi instalat în interiorul Farurilor. **Instrucțiuni NU sunt incluse cu achiziționarea.Vă recomandăm instalarea de mâini profesionale.Noi nu iau nici o responsabilitate pentru orice daune sau de muncă, care este implicat cu instalarea acestui produs.

  • Nume De Brand: MAXGTRS
  • Tensiune: 12V
  • Tip De Material: led
  • Caracteristici Speciale: DRL+TURN DE LUMINĂ
  • Articol Greutate: 0.25kg
  • Pentru Lampă De Masina: Lumini De Zi
  • Tip De Element: Lumina De Zi
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Articol Diametru: 0inch
  • Numele Modelului: Lumini De Zi

Etichete

Etichete: angel perna, drl led, benzi cu led-uri ir, amber baltic, orb cablu, masina pentru autocolant, led drl fr, led lumini de ceață kizashi, 12 led far, h faruri led.

Recenzii

Cadodo2010
2020-12-30
5/5
Fast Shipping & Working as Described.
Gary Cruz69
2020-09-30
5/5
Perfect packaging, I don't install them yet but it's but they work biwn
Ludmilaliha
2021-01-07
5/5
Instant shipment. Great store. Everything works. Running too fast to run diodes. We need to split the settings... it looks good. Pumped only the board body. In appearance, the inside is a small board hanging inside a large body on the wiring. My recommendations.
Peejung20
2020-10-15
5/5
EXCELLENT PRODUCT WOULD BUY AGAIN GREAT SELLER 100% SATISFIED !
Priimich Lesya
2020-10-27
4/5
Unfortunately both light doesn't work sequentially. Have received £10 back but won't be using them us both indicators works with different speed. Therefore when using hazard light they will blink differently which is illegal.