De înaltă Calitate Per Bucata Odin Argint Pur Coaxial Cablu Digital Febra Audio Cablu Audio AES/EBU Cablu de Semnal

123.88lei 105.30lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Pe Bucata Odin Argint Pur Coaxial Cablu Digital Febra Audio Cablu Audio AES/EBU Cablu de Semnal

Conductorul: 8core placate cu argint 7N

Viteza de transmisie: 90% din viteza luminii

Material de izolare: de înaltă puritate 1.003 clasa PTFE

Structura internă: precis dublu-strat micro-spațiu de izolare structura, TSC semnal full control scut

ODIN super semnal de referință linia adoptă actuala tehnologie avansată de muzică panglică, care este rezultatul de cercetare în profunzime în ultimii cinci ani.Acesta combină original tehnologie patentata de muzică panglica de sârmă și rezultatele noilor cercetări.Se adoptă argint-cupru placat cu miez solid conductor, extrudat PTFE structura, dublu-strat micro-spațiu de izolare structura tehnologie, și noi TSC semnal full control, tehnologie de ecranare, care este aproape de cel teoretic realizabil performanța solidă conductori de cupru.Nu există nici o rigiditate cauzate de structura rigidă a materialului, și toate semnalele sunt reținute.La Eurotop linia de semnal a ridicat de performanță al firului la un nou nivel, mult peste orice alt fir de pe piață astăzi.Acest lucru nu este de laudă.Audio criticii au fost șocați de super-performanta de CIUDAT cablu.Cei mai pretentiosi critici nu-mi pot imagina că sunetul de calitate al cablului poate ajunge la un astfel de nivel ridicat și pentru a atinge un sentiment de realitate.

Tehnologie de ecranare: 100% țesut "lucrul Cel mai ciudat este că, chiar și pe un sistem întreg costă mai puțin decât o singură pereche de Odin interconecteaza beneficiile sunt atât de incredibil de evident!" E o nebunie, sistemul este pur și simplu conectat la o pereche de Odin interconecteaza , poti avea astfel un sunet de calitate uimitoare salt! "

  • Certificare: CE
  • Tip: Audio Prelungitor
  • Nume De Brand: audiocrast
  • Conector B: RCA
  • Gen: De Sex Masculin-Masculin
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: vb20201014
  • Un Conector: RCA

Etichete

Etichete: conector rca, nordost, viborg audio, conector coaxial, audio auto, ataudio cablu coaxial, audiocrast cablu, furutech plug, accuphase, nordost odin.

Recenzii

Matthewsherry
2020-12-08
3/5
I made an order in this store for seven cables. The store gave me a small discount and sent the order in one parcel. Since all the goods were in one parcel-it fell into the customs of the Czech Republic. The seller refused to compensate me for unexpected expenses. I paid in customs 35% of the order value! In the process of testing the cables, it turned out that three cables are defective (non-working)-A dispute is opened. Buy or Not in this store, it is up to you of course. My advice: get out of here as soon as possible. With this store I received only negative experience.
Mustang1412a
2021-01-04
5/5
Product quality very good
Mariammahmoud48
2021-01-08
5/5
At first glance the cable to the area of good bill have in time