Oamenii fiare de călcat Set Nou Z Spider Golf Fiare de călcat 4-9 P Dreptaci FORJATE Golf cap DHL transport Gratuit Nu fiare de călcat ax

1 193.37lei 1 133.70lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

fiare de călcat Arbore sau ax din oțel ax din oțel:Dinamic Aur R300 Oțel shaft ax de oțel:Dinamic Aur S300 Oțel shaft ax de oțel:Pușcă de Precizie Proiect X 5.0 Oțel shaft ax de oțel:Pușcă de Precizie Proiect X 5.5 Oțel shaft ax de oțel:Pușcă de Precizie Proiect X 6.0 Oțel shaft ax de oțel:Pușcă de Precizie Proiect X 6.5 Oțel shaft ax de oțel:N. S. PRO 950 R ax din Oțel ax din oțel:N. S. PRO 950 S ax din Oțel noastră specială de aprovizionare a Regla Lungimea de Cluburi în calitate de Client cererea în această perioadă Extinsă:+1.5,+1,+0.5(inch) Scurta Lungime: -2,-1.5,-1,-0.5(inch) Dacă aveți o cerere specială pe arbore ,vă rugăm să ne contactați sau să ne lase un mesaj ,multumesc *Transport și Prelucrare Note* 1. Fiecare Pachet cu Informații de Urmărire . 2. Cea mai mare parte,comenzile vor trimite în termen de 4-7working zile după ce plata este confirmat. 3. Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească. 4. Doar elemente de transport după ce plata este confirmat. 5. Artapringauracheii.ro nevoie de 24 de ore pentru a confirma plata. 6. Tot de urmărire într-un singur site-ul.17TRACK. 7. Vă rugăm să Verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii. 8. Vom trimite la adresa pe care o scrie. *Feedback* 1. Noi Vă Va Oferi "Feedback Pozitiv" După ce Confirmați Primirea Coletului.Și, În Același Timp, Avem nevoie de Dumneavoastră "Feedback Pozitiv" Pentru a Ne Sprijini .Multumesc 2. Vă rugăm să Contactați Cu Noi, Înainte de a Pleca "Neutru" Sau "Netive" Feedback-ul ,Suntem de Lucru Greu Persoană ,Sperăm să Vă bucurați de serviciile Noastre Excelente, Nu sunt Ușor de A Colecta Toate Merchanses Cu Astfel de Prețuri.Noi Mens Z Păianjen FALSE Golf fiare de cap de Tip Club: Golf fiare de călcat cap Dexteritate: Dreptaci Numărul de Model : Z-Păianjen culoare: negru Spec: 4 5 6 7 8 9 P Ax:Nu ax Mânere: Nu prindere de brand nou de crose de Golf oem club de calitate vin cu logo-ul de brand și numărul de serie se pot monta pe arbore pentru tine, de asemenea ,dar trebuie să plătească bani în plus ,dacă aveți nevoie pentru a asambla arbore ,vă rugăm să ne contactați !multumesc!!!Deci, Vom Încerca Noastre Cele Mai Bune Pentru A Rezolva Întrebarea 3.Suntem Apprecaited la Înțelegerea de A Nu Părăsi " "Neutru" Sau "Netive" Feedback-ul.Vă rog să aveți Încredere În Noi,Ne va Ajuta.

  • Transport: Transport Gratuit
  • Dexteritate: Dreptaci
  • Numărul De Model: Z-Păianjen
  • Loft: 4.5.6.7.8.9.P
  • Nume De Brand: Cooyute
  • Material: Oțel Carbon
  • Livra Metoda: dhl
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Clubul De Tip: Golf fiare de călcat capete

Etichete

Etichete: set de fier, dimmer led, control cu led-uri rgb, cct de control, dimmer wireless, control rgb wifi, golf fier, forge de golf, zodia, reflector rgb.

Recenzii