1 Set de 6 valori Multi acceptoare de monede cu cronometru de bord și 12V adaptor de alimentare acționate de monede de timp dispozitiv de control pentru cafenea, chioșc

107.32lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

1 Set de 6 valori Multi acceptoare de monede cu cronometru de bord și 12V adaptor de alimentare acționate de monede de timp dispozitiv de control pentru cafenea, chioșc

Descriere:

Moneda acceptor este de 6 valoarea selectorului multifuncțional monedă cu panoul de aliaj

Pachetul include:

1*Multi acceptoare de monede cu panoul de aliaj

1*JY-15B timer pcb bord

1*adaptor de Alimentare 12V

JY15B Cronometru de Bord

Descriere

Tensiune de intrare DC+12V de Așteptare Ecran se afișează:00:00, răspunde: Normal Deschis (NO) Acumulate timp Da, adăuga timp, dacă primesc semnale din nou, atunci când timpul este rularea Max curent de încărcare 15A Cum funcționează Modul 1 Dată când rulează în jos după ce a primit semnale-> Ecran se afișează timpul rămas și tensiunea de alimentare a dispozitivului-> se taie puterea după expirarea timpului Modul 2

(Conectați un buton) Display apare timpul rămas după ce primi semnale-> apasă butonul start-> timpul se scurge în jos și la sursa de alimentare a dispozitivului-> se taie puterea după expirarea timpului de Pauză

(conectați un buton) buton de pauză: se taie puterea atunci când pauză, afișajul arată timpul rămas.Re-alimentare după ce apăsați butonul de pauză din nou Modul de Operare, vă Rugăm să referință la pagina 2

Conexiune și Poziția

1: Afișare 2: 40 cm alb de plumb

3: putere de IEȘIRE la dispozitivul de control:

de control cu un singur fir la dispozitivul de control.

4: AC jack-5.5 mm*2.1 mm

5: GALBEN : DC12V, ALB : semnal de intrare, NEGRU : GND

6: START pentru modul 01:02 7: Pauza

8-11: Butonul S2, S1, S3 și S4

Setarea

Vă rugăm să urmați CODUL de PE ECRAN și de a folosi butonul "S1" și "S2" pentru a seta numărul de semnale de INTRARE CANTITATE ȘI TIMP, vă Rugăm să apăsați butonul "S4". "B" clipește.Vă rugăm să configurați SEMNALUL de INTRARE CANTITATEA de dispozitiv activ (01-50).Vă rugăm să apăsați butonul "S4", "A" clipește.Vă rugăm să setați de TIMP (01-99).Vă rugăm să apăsați butonul "S4", "B" clipește.Vă rugăm să setați de TIMP (01-99).Vă rugăm să apăsați butonul "S4" de 4 ORI.Vă rugăm să setați de TIMP pentru un Sunet de Avertizare.Vă rugăm să apăsați butonul "S4" pentru a termina.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PAGINA-2 MOMENT DAT: Adăugați timp de gratuit, dacă semnalele de intrare ajunge la RATA de CADRU în perioada de timp se execută.

Exemplu de Setare : semnal de intrare de la dispozitiv activ: 01, semnalele de intrare de timp dat: 03 da-timp: 02:10

Adaugă timp "02:10" gratuit dacă primiți "3 semnale" în criză de timp.Vă rugăm să apăsați butonul "S4" de 4 ORI. "B" clipește.Vă rugăm să setați RATA DE SEMNAL de INTRARE CANTITATE.Vă rugăm să apăsați butonul "S4", "A" clipește.Vă rugăm să setați de TIMP DAT.Vă rugăm să apăsați butonul "S4", "B" clipește.Vă rugăm să setați de TIMP DAT.Vă rugăm să apăsați butonul "S4" pentru a termina.

Modul De Setare

Vă rugăm să urmați tabel pentru a configura funcția de operare: vă Rugăm să țineți apăsat pe butonul "S1" și "S2" simultan timp de 3 secunde pentru a intra în MODUL de SETARE.Vă rugăm să folosiți butonul "S1" și butonul "S2" pentru a configura numărul de COD, vă Rugăm să apăsați butonul "S4" pentru a comuta la următorul cod

Funcția

Cod pe Ecran

Descriere

O

B

Timp De Funcționare

01

01

Timpul se scurge în jos fără a apăsa butonul

02

Timpul se scurge în jos, apăsând butonul

Tip De Dată

02

03

MINUT: SECUNDĂ

04

ORĂ: MINUT

Memorie

03

05

Da: timpul Rămas tot alergi dupa power off și pe

06

No: Standby de pe și pe

Înapoi la modul standby

04

1-30

utilizatorul nu are nici o acțiune după ce butoane sau de a primi semnale în setarea de timp

Default: 01-03: Bold și linia de bază. 04: nu utilizați funcția.

Exemplu De Conexiune

Plata: 1)Vom accepta Alipay.West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW. 2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3)Dacă nu se poate verifica imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă: Dacă ați decis să cumpere acest element,vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate,astfel încât să putem livra la tine mai repede.

Transport Termenii:

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Se Întoarce Termen:

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

 • acceptoare de monede: Multi Acceptoare De Monede
 • Pachetul Inclus: Multi coin acceptor+jy15B Cronometru de bord+12V adaptor de alimentare
 • Tensiune De Alimentare: 12V
 • Utilizare: Acceptoare de monede/Pompa apa/mașină de Spălat/Scaun de Masaj
 • Tip: Timp De Control Timer Bord
 • Cu USB: NO
 • Compatibil Marca/Model: NICI unul
 • Nume De Brand: SUNWAYT
 • Numărul De Model: JY-15B
 • Model No: JY-15B
 • Acceptoare de monede panou: Panoul de aliaj

Etichete

Etichete: juyao, pcb timer, arcade timer, joystick kit, acceptor, timer panou de control pentru acceptoare de monede, multi timer, moneda timer, 6 acceptoare de monede, Coin Pusher.

Recenzii

Bigteddybear513
2020-08-19
5/5
i received good, please send me setup link if possible. thanks.