De înaltă calitate Auto ac bobinei cuplajului compresorului pentru a-Dodge

156.91lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

De înaltă calitate Auto ac bobinei cuplajului compresorului pentru a se Eschiva

Item ID: HY-ch

Caietul de sarcini:

Tensiune:12 V

Masina model : bobina cuplajului compresorului pentru a se Eschiva

Pentru Orientare:

Fabrica De Colț:

Transport:

A plasa o comanda:

Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să confirmați acesta este produsul pe care doriți să cumpere.Sau trimite-ne dvs. de piese de schimb pentru a face sigur ce model vrei.Apoi alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata este finalizată.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate vamale suplimentare onorariile, taxele vamale și alte taxe de import.Taxele suplimentare pot fi colectate la timp de livrare.

Rambursare:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească toate taxele de transport maritim și produsele returnate sunt originale din statutul lor.Deci, înainte de plasarea comenzii, trebuie să asigurați-vă că piesele se potrivesc autovehiculului aer condiționat, pentru a evita costuri inutile.

Garanție:

Noi oferim întreținere de 12 luni; cumpărătorii ar trebui să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi marfa, vom repara sau schimba noi parte.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Și, dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme cu cele mai bune servicii pentru clienți.

Dacă aveți orice confuzie sau probleme pentru a comanda produse, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți prin intermediul whatsapp .skype, e-mail, wechat, facebook etc. whatsapp ,wechat: 0086-18826260504 site-ul : www.hyoungacparts.com skype: huayangacparts[o]hotmail.com

Călduros bun venit pentru dumneavoastră cât de curând !Noi vă va oferi cele mai bune noastre de produse si servicii !Să începem comanda acum .

  • Shell Tip: De Tip Deschis
  • HYoung ID: HY-ch
  • Model De Masina: Pentru A Se Eschiva
  • Tensiune: 12V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Volt: 12V
  • Tip De Material: materiale plastice

Etichete

Etichete: ambreiaj compresor, bobina compresor, conectare rapidă deconectați, compresor de aer conditionat, ambreiaj mazda, aparat de aer conditionat de ambreiaj, ac ambreiaj, aer conditionat bobina, compresor ac, ac ambreiaj bobina.

Recenzii