Konke Smart Home Ușa Fereastra Senzorului De Protocol Deschis Telecomanda Alarma Senzor De Usa De Securitate ZigBee 3.0

107.32lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Note: Acest dispozitiv trebuie să se potrivească Konke multifunctional gateway(HUB) pentru a utiliza ZigBee 3.0 este un protocol deschis, dar suportă doar de interconectare de 3.0 dispozitive.Dacă gateway-ul este 1.2, acesta nu va fi capabil de a interconecta.Aceasta nu este o problemă cu echipamentul nostru.Vă rugăm să confirmați că echipamentul este 3.0. Stimate cumpărător, dacă nu de a primi mărfurile sau dispozitivul nu poate fi folosit, va rugam sa ne contactati pentru o restituire.Garantam qual itate de produsele noastre.Dacă nu le poți folosi, puteți aplica pentru o restituire.

Descriere:

La Konke inteligent ferestre, uși, senzorul poate detecta de deschidere și închidere a ușii și ferestrei,apoi trimite o notificare pe telefonul dvs. prin intermediul APLICAȚIEI.Potrivire cu alte Konke dispozitive inteligente, cum ar fi gateway-ul de control de la distanță, bec inteligent, etc. acest senzor ar putea ajuta să creați un inteligent de control acasă.

Caracteristici:

• Declanșare și de alarmă: se va lumina și inel atunci când cineva deschide ușa, lumina va porni automat atunci când cineva împinge ușa

• De departe de casă mode: Dacă cineva a intrat în, clopoțelul va suna și camera IP ( nu sunt incluse ) va avea video

• Senzori inteligenti: deschide fereastra să aer proaspăt în cameră

• Mini dimensiune de buzunar, ușor de instalat

FEEDBACK-ul

Feedback-ul înseamnă mult pentru noi și, de asemenea, la alte cumpărător ca tine.

A:Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, 5stele feedback-ul va fi mare appriciated.

B:Dacă nimic nu saticfied, pls încercați să lăsați un mesaj sau eamil la noi înainte de a lăsa un feedback negativ sau dispută deschisă.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cu cele mai bune soluții.Multumesc.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: KONKE
  • Certificare: CE
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • App: Smart K

Etichete

Etichete: comutator zigbee, senzori zigbee, hub tuya wifi, aqara dispozitiv inteligent acasă, aqara usa, zncz04lm, ir km acasă, tuya zigbee, aqara, hub zigbee.

Recenzii