Unelte De Gradina Set 5 /10 Bucati Usoare Unelte De Grădinărit Kit De Mașină De Tăiat Via Mistrie Transplantare Lopata Grebla Sticla Cu Pulverizator Și Tote Sac

93.82lei 69.41lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Unelte De Gradina Set 5 /10 Bucati Usoare Unelte De Grădinărit Kit De Mașină De Tăiat Via Mistrie Transplantare Lopata Grebla Sticla Cu Pulverizator Și Tote Sac

Caracteristici:

- La modă imprimare modele de flori, ecologic material plastic, usor, cu un turnate shell tool box cu sloturi pentru depozitare ușoară și clasificare, se potriveste pentru aproape orice vârstă pentru a utiliza.

- Instrumentele sunt realizate din oțel inoxidabil, care sunt lucioase, rugină-dovada, de lungă durată, nu se rupe ușor și extrem de robust.

- Ideal pentru o casa de gradina, gradini de legume și de plante medicinale, semințe într-o curte pepinieră de plante sau cutie de plantat.

-5-piesă de unelte de gradina include mașină de tăiat via ,Mistrie ,Transplantare Spade,Rake,Sticla cu Pulverizator

- 10-bucata unelte de gradina include spatula lopeți, grebla prasitoare, grapa, lopată, cultivator, foarfece de udare sticla cu pulverizator, și de transport tote sac să dețină scule de mână și accesorii, costume pentru ghivece cu plante și flori.

Caietul de sarcini:

- Culoare: Verde

- Material: Otel Inoxidabil

- Dimensiuni cutie: 37 x 27 x 7 cm

Pachetul Inclus:

1 x Unelte de Gradina Set

( alege :10buc cu o cutie sau 5pcs cu o cutie)

  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Corpul Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Material Mâner: Metal

Etichete

Etichete: multi scop de supravietuire de buzunar, Spatula De Plastic, hamac parachut, piața notch, rasp set, cu fermoar pliabil de rufe net saci de plasă, Mortar Mistrie, faianta, tentația uniformă, sac de folie de aluminiu cosmetice.

Recenzii