1.4 W Energie Solară A Apei Pompă De Fântână Rotundă Baie De Pasăre Fantana Plutitoare Apa, Pompa Pentru Iaz, Piscina Decoratiuni De Gradina

30.76lei 16.93lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caracteristici:

Protecția mediului: Fără baterie sau putere necesare, fantana poate rula în mod automat în 3 secunde sub lumina soarelui suficient.Vă rog în mod corespunzător puneți-l în lumina directă a soarelui pentru a obține cele mai bune rezultate de lucru.Jet înălțime poate ajunge la 35-65 cm, fara costuri suplimentare; este ușor să se mute în alte locuri pentru utilizare.

Extrem de lungi durata de viață: durata De viață de fantana solare depășește 10.000 de ore.Solar pompa de fantana are un built-in motor fără perii, care are o durată de viață mai lungă și consum redus de energie.

Multifuncțional design pompă de apă: La fantana solare este echipat cu 4 diferite tipuri de duze, care pot satisface nevoile dumneavoastra diferite pentru înălțimea de pulverizare sau prin pulverizare forma.Înălțimea fântână de apă depinde de intensitatea soarelui.

Rafinat decoratiuni de gradina: Acest protecția mediului pompa solar este ideal pentru pasarea bai, iazuri, acvarii, piscine, decoratiuni de gradina, și oxigen care circulă apa.Se decoreaza cu o pompa fantana solare face ca gradina ta sa arate atat de interesant.

Cum să utilizați: Asigurați-vă că există suficientă apă în fântână, astfel încât pompa poate fi complet sub apă.Țineți baie de pasăre fântână sub apă transparent pentru 3 secunde, iar duza este pe apă pentru a se asigura că panoul solar se confruntă în mod direct la soare fără umbră.Vă rugăm să curățați în mod regulat pentru a evita obtinerea blocat de praf.

Notă: putere de lucru a panoului solar va fi afectat de vreme, locație, etc.

Caietul de sarcini:

Panou Solar: 7V / 1.4 W siliciu monocristalin

Panou Solar dimensiune: aproximativ 160 mm/6.30 inch în diametru

Pompa parametri: DC 4.5-12V DC 4.5-12V

Debit maxim: 200L / h

Capul maximă de livrare: 110cm

Spray înălțime: 35--65cm

Lista De Ambalare:

1 * Fantana Solare

Note:

1. Acest produs este un solare directe-de antrenare a pompei de apă fără o baterie suplimentară.Înălțimea de pulverizare a apei depinde în întregime pe puterea de lumina soarelui.Atunci când lumina este slabă, pompa nu va funcționa în mod continuu, dar va porni automat în mod repetat până când lumina soarelui atinge o anumită intensitate.Pompa reia funcționarea continuă.Atunci când utilizați, vă rugăm să plasați produsul în lumina soarelui liber.Umbra va afecta funcționarea normală a pompei.

2. Pompa de apă trebuie să fie complet cufundat în apă, și nu poate fi deshidratat pentru o lungă perioadă de timp.Când pompa este cufundat în apă, pentru că nu există aer în pompă, este recomandat să introduceți duza după pompei de spray-uri de apă în mod normal.

3. Vă rugăm să păstrați sursă de apă curată și se spală pompa cu regularitate pentru a preveni obiecte străine de a fi aspirat de pompa și provoacă pompa să nu funcționeze corect.

  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Fantana SOLARE

Etichete

Etichete: fantana solare, iaz, omul iaz, fantana, pentru pompa de fantana, bazin de înot, NooLim, fantana km, albastru fantana solare, grădină formală fântână.

Recenzii