Telefon mobil Explozie Ecran Spart Placa de Ecran de Telefon Mobil Demontare Ecran Placă de Încălzire Preîncălzire Platforma UYUE 946C

284.92lei 256.43lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Telefon mobil Explozie Ecran Spart Placa de Ecran de Telefon Mobil Demontare Ecran Placă de Încălzire Preîncălzire Platforma UYUE 946C

Aplicație:

Folosit pentru a împărți, repararea ecran de telefon mobil, display LED, Componente de muncă de încălzire, SMD reengineering locul de muncă,eliminarea PCB,lipit de muncă

Caietul de sarcini:

Putere: 850W 220/110V AC

Interval de temperatură:100~350 de grade,±1 grad

De afișare a temperaturii:3bites(afișare:1 grad)

Constanta lent stabilitate:1.5 grade

Notă:

1, unitățile de încălzire plasate platforma de lucru, blaturi ar trebui să fie netede, materialul trebuie să fie rezistent la căldură.

2, în cursul activității lor, consiliului și în jurul valorii de foarte fierbinte, să fie atent pentru a proteja împotriva arde, arde!

3, obiectului încălzit la siguranță, temperaturile ridicate pot deteriora elementele de încălzire.

4, care interzice utilizarea de încălzire în placă în imediata apropiere a inflamabile și combustibile materiale.

5, pentru a muta sau atingeți aparatul, amintiți-vă pentru a opri puterea de a fi încălzit placa este complet răcit la temperatura camerei.

6, masina este o temperatură ridicată, produse electrice, amintiți-vă să taie puterea, dacă nu utilizați aparatul pentru a evita pericolul și de accidente.

7, în scopul de a prelungi durata de viață a elementului de încălzire și aparatul este interzisă la temperaturi ridicate (300 °c de mai sus) continuă utilizarea pe termen lung a mașinii, în condiții normale, aparatul nu trebuie să fie mai mult de opt ore de lucru continuu timp.

  • Putere: 300 (W)
  • Numărul De Model: UYUE-946C
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiunea Suprafeței: 200x200 (mm)
  • Certificare: NICI unul
  • Scopul Principal: Platforma de preîncălzire
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Nume De Brand: TBK
  • Camera Rezistenta La Temperaturi: 20 (Ω)

Etichete

Etichete: l494, produsului imprimanta, iphon instrument, ms pro, masina uyue, Scanare 3d, einhell putere x schimba, hp, umple mașina, acf bandă.

Recenzii