1.5 2 Inch(50 63mm) 120 Ochiuri 130 Microni Tip T Meshy Filtru de Ecran Grădină Micro Irigare Acvariu Rezervor de Pește de Apă Adaptor pentru Pompă

132.10lei 89.81lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

29342 Filtru și Îngrășământ

1.5 2 Inch(50 63mm) 120 Ochiuri 130 Microni Tip T Meshy Filtru de Ecran Grădină Micro Irigare Acvariu Rezervor de Pește de Apă Adaptor pentru Pompă

Bine ați venit să ne contactați pentru cantități mari prețul

Detalii despre Originea: China, Numele Produsului: T Tip Disc Meshy Filtru Dimensiune: 1.5 Inch (DN40 /50 mm), 2 Inch (DN50 /63mm) Debit Max: 1.5 Inch, 15 m3/h; 2 Inch, 20 m3/h Presiune de Lucru: 8 kg/cm2 Precizie de Filtrare: 120 Ochiuri 130 Microni Material: Plastic PP

Descriere produs: Acest meshy filtru este un fel de precise echipamente care pot intercepta impurități în apa de net, scoateți în suspensie și pulberi în suspensie, pentru a reduce turbiditatea, purifica apa de calitate, pentru a reduce contaminarea, bacterii, alge și rugina de sistem, pentru a atinge scopul de a purifica apa de calitate și protejarea funcționarea normală a altor sisteme și echipamente.

Domeniul De aplicare: este potrivit pentru irigare de legume, pomi fructiferi, sere, flori, gradini de ceai verde, terenuri și toate tipurile de culturi într-o gamă largă de domenii; de economisire a apei, de economisire a energiei, îmbunătățirea calității culturilor, îmbunătățirea produs de calitate, menținerea echilibrului ecologic, care beneficiază țara și poporul.Este necesar de irigare produs de la agricultura tradițională la agricultura modernă.

Notă: 1. Când impuritățile de pe elementul de filtrare se acumulează o anumită sumă, diferența de presiune între intrarea și ieșirea din filtru va fi mai mare, vă rugăm să spălați sau curățați și înlocuiți elementul de filtrare.

2. Direcția de aportul de apă trebuie să fie compatibilă cu influente de elementul de filtrare, și nu poate fi instalat invers.

3. Când iarna nu este utilizat, vă rugăm să goliți apa pentru a preveni degeraturi.

4. Acesta poate fi utilizat singur sau cu alte filtre.

Este recomandat să instalați manometrul de presiune înainte și după filtru.

  • Nume De Brand: NuoNuoWell
  • Numărul De Model: NNV-JY
  • Tip: Aspersoare
  • Tip Aspersor: Meshy Filtru

Etichete

Etichete: acvariu jeneca, crab peeler, acvariu filtru extern, picurare irigare de vânzare, filtru xp, gradina de apă, aspersoare de apă, creșterea presiunii, 120 microni, 1 micron filtru.

Recenzii