100buc/Lot de Piese Placa 1 x 6 s DIY Bloc Caramida Piese Compatibile cu Marile Branduri Asambla Particule

24.57lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Blocul nostru jucărie sunt compatibale cu multe alte branduri de cărămizi.

Material: ABS (Auto, Non-toxice din plastic)

Dimensiune: 47.8*7,8 mm

Noi sprijinim amesteca ordine, dacă nu vrei atât de mulți cantitate am pus, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Plata

Acceptam plata prin Alipay, Westen Union, TT și un Card de Credit.

Transport

1. Noi, de obicei, comenzi de nave în 3working zile după ce primi plata.Și va dura aproximativ 7 până la 15 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii și alte țări din Asia, precum Japonia, Coreea de...care aproape în China, de la 10 la 21 de zile lucrătoare în țările Europene.

De la distanță alte țări, timpul de livrare poate dura mai mult.Și aproximativ 5 până la 8 zile prin DHL si EMS (Express) (vă rugăm să știu asta înainte de a face o comanda:))

2. Ne va livra la adresa implicită în Alipay dacă nu ne informează.

3. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

4. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara .

Reveni

1. DOA(defect la sosire): Toate cererile de DOA( defect la sosire) trebuie să fie făcută în primele 7 zile de la sosire.

2. Se întoarce: Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să contactați reprezentanții serviciului pentru clienți pentru ajutor.

3. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile.

Feedback-Ul Pozitiv

1. Magazin cu încredere.Ne străduim pentru a câștiga feedback-ul dvs. pozitiv și un scor perfect pe Vânzător Detaliate de Evaluare .

2. Dacă nici un motiv să te simți inconfortabil lăsându-ne un scor perfect, vă rugăm să ne contactați și vom face tot ce ne stă în putere pentru a asigura o tranzacție de succes.

Despre NOI

Bine ati venit la magazinul nostru!

Suntem un Global angrosist din China.Ne sunt destinate să furnizeze Servicii Mai bune & mai mic Pret de Mărfuri.Noi credem că clientul satification este cel mai bun de politica, tot ceea ce facem este de a câștiga încrederea dumneavoastră!Cu încredere, ne va fi mai puternică și mai puternică pas cu pas

  • Plastic Tip: ABS
  • Material: Plastic
  • Tip: BLOCURI
  • Gen: Unisex
  • Plastic Forma Bloc: Auto-Blocare Cărămizi
  • Intervalul De Vârstă: > 6 ani
  • Nume De Brand: AUSINI
  • Numărul De Model: SKU028

Etichete

Etichete: baza lego, lego platen, lego placa de drum, bază de bloc, lego placa, lego city tren vagon, de bază compatibil lego, placa de baza, lego set de plăci de, lego munte.

Recenzii