JHO Mozaic Faux din Piele Volan Mână-cusut Folie de Acoperire Pentru Ford F150 2017-2019 Raptor 2018 Accesorii Auto

317.96lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Citiți Înainte De A Comanda

1. Vă rugăm să vă asigurați această parte de masina ta este exact la fel ca imaginea noastră arată Înainte de Cumpărare ! 2. DOAR pentru MÂNA STÂNGĂ pe PARTEA ȘOFERULUI MASINI ! 3. Oferim Reduceri SUPLIMENTARE pentru comenzi vrac. 4. Picătură de transport maritim este binevenită. 5. Numai produsul menționat în titlu și descriere este de vanzare, NU include nimic altceva.

Stare: 100% De Brand Nou Tip de element: Mână-cusaturi Volan Folie de Acoperire Material: Faux Din Piele Culoare: Negru Echipare: Pentru Ford F150 RAPTOR 2017 2018 Pentru Ford F150 RAPTOR 2019 NOTĂ: DOAR pentru RAPTOR!

Personalizate Pentru Ford Raptor 2017-2018

Fibra de Carbon de cereale.Stil mozaic, cu corecție marca.Negru cu fir roșu.

Personalizate Pentru Ford Raptor 2019

Stil mozaic, cu corecție marca.Non-alunecare mâner proiectat.

Caracteristici Cheie

1. Unic non-alunecare conceput mozaic imitatie de piele-capac volan. 2. Oferă confort și protecție pentru mâini pentru toate anotimpurile. 3. Piele artificiala, oferă o mai bună aderență pe volan în timp ce conduceți. 4. Proteja volanul de la zgârieturi și uzură. 5. Absorbant, respirabil.

Produsul Fotografii Reale

Potrivire personalizata Pentru Ford F150 RAPTOR 2017 2018 2019 DOAR pentru Raptor!DOAR capac volan este de vânzare în această listă!

NOTĂ

1. Vă rugăm să înțelegeți că, din cauza la lumină și ecran diferență, elementul real de culoare poate ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm pentru că diferențele de măsurare manual. 3. Nu vine cu instrucțiuni de instalare.Vă rugăm să contactați serviciu clienți dacă aveți nevoie de orice ajutor. 4. Numai produsul menționat în titlu și descriere este de vanzare, NU include nimic altceva. 5. Cumpărătorii sunt responsabil pentru toate taxele de import care ar putea provoca.

  • Caracteristici Speciale: Proteja volanul se ocupe de
  • Tip De Material: faux din piele
  • culoare: negru
  • Tip De Element: Roți De Direcție & Volan Hub-Uri
  • Nume De Brand: JHO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Montarea: Pentru Ford F150 Raptor 2017-2019

Etichete

Etichete: fibra de carbon grand cherokee, ford raptor a capacului rezervorului, volan toyota folie, galaxy folie auto, ranger volan, ford f150, Roata De Mana, control peugeot, ford ranger raptor, ford raptor.

Recenzii