Încălzire Electrică Mănuși Touch Screen Reîncărcabilă Baterie Motociclete De Echitatie Mănuși De Schi De Iarnă De Pescuit Mănuși De Cald

107.49lei 73.09lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Încălzire electrică mănuși touch screen reîncărcabilă baterie motociclete de echitatie mănuși de schi de iarnă de pescuit mănuși de cald

Puncte: 1、Materiale Rafinate: Importate de înaltă eficiență compozit fibra de carbon sârmă de încălzire, care oferă de înaltă temperatura de încălzire, cu încălzire rapidă, durată lungă de viață, pliante rezistență, siguranță și fiabilitate.

2、Atingere cu Degetul: puteți folosi mănuși pentru a juca telefoane mobile, efectua apeluri, foarte user-friendly de design, degetele și partea din spate a mână poate încălzi, mai cald decât multe mănuși în piață, care poate încălzi doar partea din spate a mână.

3、Trei-Comutatorul de Nivel: apăsați și țineți apăsat timp de trei secunde pentru a porni sau a închide, de culoare roșie mare temperatura este de aproximativ 35-50 ° c, timp de încălzire este de 2-3 ore; albastru temperatura medie este de aproximativ 30-35 de grade, timp de incalzire 3-4 ore; verde temperatură scăzută este de aproximativ 20-30 ℃, încălzire timp de 5-6 ore.

4. Easy pentru a Utiliza: Acest produs folosește două 5v6000mAh băncile de putere, a pus puterea de banca în buzunar cu fermoar pe partea din spate a mână mănuși și plug în buzunar, și apoi apăsați și țineți apăsat timp de 3 secunde pentru a porni pe smart switch pe partea din spate a mână mănuși.

5、Varietate de Aplicare: Potrivit pentru diverse sporturi în aer liber, precum drumeții, camping, pescuit, vânătoare, care rulează, călărie, schi, alpinism, de conducere, etc.

Caracteristici:

Vânt și cald, cinci-degete, încălzire poate atinge ecranul, această bancă de putere poate fi realizată în avion.

Caietul de sarcini:

Nume: USB de Încărcare Încălzire Mănuși

Tensiune de alimentare: 4,5 v/5V

Interfata: USB

Culoare: negru

Putere: aproximativ 4.5-5w

Material: nylon

Capacitate: 5v 6000mAh

Stil: putere banca/cutie baterie

Timp de lucru: temperatură înaltă de 2-3 ore; temperatura medie 3-4 ore; temperatura scăzută 5-6 ore

Lista De Ambalare:

Mănuși * 1 Pereche

Cutie Baterie * 1 Pereche/Putere Banca * 1 Pereche

  • Material: Poliester
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Tip: Deget Plin
  • Caracteristică: Rezistent la apa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Mănuși De Încălzire

Etichete

Etichete: schi, geaca de barbati pentru schi, exo încălzit mănuși, kov mănuși de motociclete, reîncărcabilă încălzit manusa, motociclist încălzit mănuși, potholder set, încălzit mănuși universale, neoviva, manusa de căldură.

Recenzii