Sensibilitate ridicată DC 12V 4CH Mic Canal RF fără Fir Control de la Distanță Controler Radio Comutator 315mhz 433mhz Emițător Receptor

49.55lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caracteristici: Acesta este un cod de învățare fără fir control de la distanță comutator (receptor), de ieșire de mod /mod de lucru poate fi schimbat după cum doriți, este ușor pentru a se potrivi transmițător.Acesta are 4 Relee care pot face echipamente rândul sau invers, on/off și așa în realitate.Volumul este mic și performanță stabilă și de încredere, de înaltă sensibilitate. 1. Acesta acoperă aplicații variind de la simplu intern de control de la distanță de control autonom, cum ar fi auto, uși, ferestre, echipamente de ridicare, intrare, acces, în sus și în jos controler, sistem de alarmă, control industrial și de securitate etc. 2. Aceste telecomenzi sunt concepute pentru a controla o varietate largă de dispozitive electronice cu un semnal wireless. 3. Extrem de ușor de configurat și de utilizat. 4. Compatibil cu 2262 /2260/1527/2240 etc chip și mai multe de cod de la distanță fără fir de control.Așa că puteți întâlni pe cineva\\\'s nevoie de alegerea wireless de control de la distanță cum le place să lucreze cu ea .

Instrucțiuni: 1. Apăsați butonul de învățare , indicatorul flash, slăbiți degetul, apăsați orice buton de pe telecomanda, indicator flash de 2 ori și se stinge, înseamnă că-l învețe cu succes . 2. Se poate învăța mai mult de 12 BUC 2262 sau 1527 chip cu cod diferit de la distanță fără fir de control. 3. eliminați/curăța: apăsați butonul de învățare de aproximativ 8 secunde , indicatorul transforma pe off, înseamnă informațiile pe care le păstra au fost eliminate cu succes.

Ieșire mod de lucru: 1. Auto-blocare ---conectați-vă la JP1 cu tăierea capacului. 2. Jogging---tăiere-out pac este non-ocupație, JP1 și JP2 nu conectați fie. 3. Inter-blocare---- Conectați-vă la Jp2 cu Tăierea capacului, Jogging---- apăsați un buton este activat, slăbiți degetul pe același buton este DEZACTIVAT (nevoie de un canal de comutare și una butoane de control de la distanță).Auto-blocare----- apăsați un buton pentru un timp este pornit, apăsați același buton din nou este OPRIT (nevoie de un canal de comutare și una butoane de control de la distanță).Inter-blocare-------apăsați un buton este activat, apăsați pe alt buton este DEZACTIVAT (nevoie de un canal de comutare și 2 butoane de control de la distanță).

Caietul de sarcini:

Receptor: 1.tensiune de lucru :DC12V 2.pasiv condiție :mai puțin de 6mA 3.temperatura de lucru :-40\\\'c+80\\\'c 4.sensibilitate receptor : mai mult de -105dBm 5.frecventa de lucru :315MHz aici este în set .ne-au făcut să lucreze împreună ,așa că nu\\\'t trebuie să aibă grijă despre ceea ce frecvență sunt ei . 6.tensiune de ieșire:DC și AC este optional 7.curent de ieșire : mai puțin de 3A 8.sarcină maximă curent:10A 9. Dimensiuni: 72mm*52mm*26mm

Control de la distanță transmițător : 1. La Distanta: 200M 2. Tensiune de operare: 12V DC 3. Frecventa: 315mhz 4. Operare Curent: 13 mAh 5. Tip de cod: cod Fix / cod de Învățare 6. Dimensiuni: 58 x 39 x 14mm

Pachetul include 1 x Transimitter 1x Receptor

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3) Dacă nu se poate\ \ \\ \ 't checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă puteți\\\ \ 't obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă puteți\\\ \ 't obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Numărul De Model: HK9889898990
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Material: Plastic
  • Distanța De La Distanță: 10~200(depinde de emițător)
  • Curent: 10A
  • Certificare: ce
  • Caracteristici: Noi
  • Tip Comutator: Control De La Distanță
  • Garanție: 1 AN

Etichete

Etichete: 315 MHz, cortina smart switch, 4ch rf, batteryless comutator, 315 mhz universal wireless de control de la distanță, 12 canal releu, 315Mhz, 315mhz rf, văzător smart switch wifi, smart swich.

Recenzii