Creative Inel și Puzzle Cutie de Bijuterii, Cutie de Inel Rotativ de Bijuterii Cutie de Cadou, Deschiderea a Două Metode

126.98lei 63.51lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

[Magic Puzzle Cutie de Cadou]suprafața caseta de bijuterii este fabricat de înaltă calitate, hârtie specială, culoarea și textura nu este ușor să rid.Generos outlook și la modă și design creativ poate fi utilizat ca un simbol al iubirii eterne, un rock-solid jurământ.

[Design interior]Există două modalități de a deschide înăuntru.Interior de deschidere este de argint.Tăiate de tratament este bine și fără sudură, și în care materialul este întins, fără riduri.

[Cerere]Potrivit pentru toate tipurile de cadou ocazii, cum ar fi aniversare, ziua de naștere și Ziua Îndrăgostiților; poate fi folosit pentru cadouri de nunta.Compatibil pentru inel sau cercei, Pentru o propunere de căsătorie.

Trata fiecare tehnologice detaliu aspru, selectați cu atenție și adaptate materii prime, rezista testului timpului.Designul elegant este confectionata din materiale de înaltă calitate.Echipa de design a încercat și testat fiecare material.Stilul simplu arata plin de design.

Cum să aibă grijă de bijuterii?

o.Nu te lasa de Bijuterii de contact Acid Alcaline și alte substanțe Chimice Corozive.

b.Nu purta Bijuterii atunci cand dormi, baie, sudoare, sport.

Dimensiune: Puzzle Caseta De Bijuterii De Dimensiuni: 2.75X2.75X2.75in /7X7X7cm (LxHxW)

Inel Culoare:argintiu

culoare: albastru

Material: plastic + hartie speciala

Conținutul Pachetului:

1 * Cutie De Bijuterii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material produs: plastic, hârtie specială
  • Origine: NC(de Origine)
  • Inel de culoare: ARGINT
  • Dimensiune: 2.75X2.75X2.75in 7X7X7cm (LxHxW)
  • Caseta de culoare: albastru

Etichete

Etichete: boho cutie de bijuterii, las puzzle, ring de box, lemn-ring, cutie mare pentru prezent, cutie scurt, mici bijuterii cutii, castravete de imprimare, cutie storag, bărbați cadouri cutie.

Recenzii