Royal Standard Napoleon Franța Flag fierbinte vinde bunuri 3X5FT 150X90CM Banner alama metal de găuri

32.21lei 31.88lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Greutate:115g

Dimensiune: 150 * 90 cm

Alama Metal de găuri și, de asemenea, arbore acoperit

Avantaj:Personaliza

Flag-ul poate fi personalizat,vă Rugăm să nu ezitați să mă contactați despre detalii.

Livrare:

Când îți pl ace o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole cu 15 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale duo la diferențe în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Atenție, vă rugăm!Face-vă că adresa este corectă.Dacă doriți să schimbați adresa dvs., vă rugăm să ne contactați.

CLIENȚII RUȘI, VĂ RUGĂM SĂ ACORDE O ATENȚIE SPECIALĂ!Vă rugăm să completați numele complet și detalii, completați cod postal al destinatarului!În caz contrar, pachetul poate fi pierdut sau s-a întors!

Noi de aprovizionare China post Air mail,este transport gratuit pentru majoritatea țărilor,timpul de livrare este de aproximativ 20-45 de zile, iar livrarea ti-mi Este cea mai mare parte din cauza la oficiul poștal, dar dacă doriți să obțineți elementul rapid ly, putem trimite prin DHL,EMS,UPS,TNT,FedEx.

Vamale:

În cazul în care tariful se întâmplă,cumpărătorul este responsabil pentru vămuire, în propria lui țară.Suntem incapabili de această acțiune vă Mulțumim pentru înțelegere.

Reveni și Politica de Rambursare

Noi oferim o Garanție de 100% la toate produsele pe care le vinde.Dacă găsiți orice problemă cu privire la produsul nostru, vă Rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor.te rog nu reveni sau de deschidere, o rambursare înainte de a ne contacta, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Feedback-ul negativ nu poate rezolva orice probleme, aceasta poate duce la pierderea de amândoi.Multumesc~~

Toate produsele trebuie să fie returnate în STAREA lor ORIGINALĂ, sau vom refuza de a face o rambursare.

Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,backgroung etc. Cu toate acestea,dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă vă sunt satisified cu produse și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Bucurați-vă de a cumpara bunuri de la magazinul meu, sper că putem coopera cu fiecare alte dragul meu prieten!

MULTUMESC MULT!!!

  • Catarg Material: Lemn
  • Tip: TIPĂRITE
  • Tesatura: Poliester
  • Steaguri Si Bannere Material: Poliester
  • Stil: Zbor
  • Utilizare: Sport
  • Numărul De Model: AZ00649

Etichete

Etichete: albastru regal, rochie royal, desene animate pelerina de ploaie, drapelul vaticanului, pantofi cu un dragon, pavilion francez banner, bulgaria pavilion banner, steagul regal, rochie royal, figurina napoleon.

Recenzii

Princesa Mariami
2020-11-27
5/5
merci