Motocicleta Prindere Blocare CNC de Securitate de blocare de Siguranță pentru Ghidon Telefon Maneta de Frână Disc de Blocare se Potrivesc Scuter ATV-uri Anti-furt Blocare Motor

37.54lei 26.26lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Puncte:

1、Ușor pentru a Bloca: Atât de rapid și ușor pentru a bloca telefonul cu bicicleta de fiecare dată, doar 5 secunde pentru a se potrivi.Puneți dispozitivul de blocare pe clapeta de prindere și maneta de frână, aproape de corp și împinge în broască.Nu este necesară cheia pentru a bloca dispozitivul.

2、Insertii de Cauciuc: Vine cu 3 dimensiuni diferite insertii de cauciuc, care sunt interschimbabile pentru a ajuta găzdui orice ghidon între 1,3-1,5 cm/0.51-0,59 in.Potrivit ca un rapid de instalat, ușor de blocare anti-furt pentru scuter, motoreta, motocicleta sau bicicleta.

3、Sigur cu Încredere Absolută: design-ul Nostru unic mecanism de blocare, este în măsură să o fi luat cu standard de blocare a alege kituri.

4、Tije de Oțel: Caracteristici 4 armat cu bare de oțel pentru protecția adăugată într-un pahar umplut poliamidă organism, care este extrem de puternic.Această blocare are un pin de centrare care blochează balama pin în loc, oprindu-se potențialii hoți de atingând balama.

5、Luminoase Colorate Blocare: Reduce riscul de motocicleta a fi indreptat.Aceste anti hoț luminoase colorate încuietori acționa ca un mare vizibil factor de descurajare pentru potențialii hoți în căutarea pentru o țintă ușoară.Sistemul de blocare este foarte vizibil, deoarece este la vedere pe ghidon.

Caracteristici:

1. Anti-rugina, anti-knock, anti-trageți.

2. Inginerie plastic ABS material, în condiții de siguranță și de încredere.

3. Toate din cupru, calculator de blocare cilindru.

4. De acces fără cheie de blocare.

5. Întreaga mașină este fix, după ce a fost blocat, masina ta nu poate fi împins departe.

6. Memento cald: negru garnitura la clip de blocare pot fi utilizate sau nu în funcție de ghidon dimensiunea de modele diferite, și mare ghidon pot fi selectate.Din cauza numărului mare de modele de pe piață, unele modele nu pot blocheze complet frâna de față, după slider este strâns.Frâna de față pot fi blocate prin ajustarea conducta de frână de cuplu.Vă rugăm să urmăriți de utilizare video cu atenție înainte de cumpărare.

Caietul de sarcini:

Nume: Clapetei De Blocare Ghidon

Material: plastic

Singură dimensiune: 17*6*6 cm/6.69*2.36*2.36 în

Lista De Ambalare:

1*A Clapetei De Blocare Ghidon

 • Tip De Material: Din material Plastic, oțel
 • Lățime Produs: 6cm
 • Suport: Dropship/En-Gros/Epacket
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: vvcesidot
 • Singură Dimensiune: aproximativ 17*6*6 cm/6.69*2.36*2.36 în
 • Potrivit pentru: Motor Universal
 • Articol Greutate: 1.0kg
 • Numele Modelului: A Clapetei De Blocare Ghidon
 • Numele: A Clapetei De Blocare Ghidon
 • Element De Lungime: 17cm
 • Înălțime Element: 6cm

Etichete

Etichete: electric howerboard, clk500, cnc router, Biciclete 29er cadru, de blocare a clapetei de accelerație, casca scuter, ecigarette, bicicleta ghidon stem transport gratuit, ușă de blocare motor, motocicleta disc de blocare de alarmă st.

Recenzii