12V 30W din Cauciuc Siliconic Flexibil Încălzire Placă de Încălzire Bandă de 200mm x 15mm

42.28lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Realizate din cauciuc siliconic, forma de dreptunghi, ușor de lipit și mecanic montat pe radiator.Care are avantaje de delicatețe, luminozitate și flexibilitate.Se poate îmbunătăți transferul de căldură, a accelera încălzirea și scăderea puterii în procesul de funcționare.Armat cu fibră de sticlă silicon stabiliza dimensiune de încălzire.Moistureproof și non-alunecare de cauciuc siliconic material oferă mai mult timp de lucru de viață a instalațiilor de încălzire.Pur și simplu lipit de componente prin sulfuration sau de reparare a instala.Observație: temperatura de lucru trebuie să fie mai mică decât 200C, instantanee temperatura nu depășește 300C.Atunci când temperatura în spațiul de lucru nu poate depăși 200C, densitatea de putere pot de până la 1,2 W/cm2 În tipul de pasta de condițiile de instalare, permite temperatura de lucru mai puțin de 150C.Aparat: Congelare de protecție și anti-presiune, poate fi utilizat în toate tipurile de instrumente și echipamente.Applianced în spital, echipamente, cum ar fi: analizor de sânge, test de conducte de încălzire, etc.Auxiliare, echipamente de calculator, cum ar fi: lazar imprimanta, etc. Applianced imaginea de mai jos este pentru tine referință.

Principalele Culoare Portocaliu Roșu Țara de Fabricație CHINA Densitate de Putere De 0,1-1,2 W/cm2, Putere 30W Tensiune Rezista Puterea 1500V/5s Maximă de funcționare Temperatura de 200C Material Cauciuc Siliconic Tensiune de Lucru 12V Putere Telorence +/-8% Rezistență Izolație >=50Mohm Conținutul Pachetului 1 x Cauciuc Siliconic Încălzire Material de Izolare Termică Rezistență la 250C (Max.) Presiune mecanică 100kg/cm2 Fire Lungime 20 cm/ 8 inch Dimensiune 200 x 15 x 1,5 mm/ 8 x 0,6 x 0.06 cm (L*W*H)

  • Capul Stil: Oval
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Șurub Tip: Șuruburi De Beton
  • Pachet: Sub 50Pcs
  • Dimensiuni: M2*5
  • Numărul De Model: /
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Unitate De Stil: Hex Socket

Etichete

Etichete: ac driver, șurubul de cauciuc, bolt m2, flexibil încălzire, bărbații latini, fixați înmatriculare șuruburi, titen șuruburi de beton, kit motor pas cu pas, căldură benzi, m2 5.

Recenzii

Surikaru11
2021-01-21
1/5
The wires are not as they shown in the picture. They should be a black colored vinyl covering, but actually they are white cloth covered thick wires. Very much disappointed. Make the matter worse, the delivery is extremely slow!