RICHMETERS RM102 Multimetru Digital multimetru digital DC AC Tensiune Curent Rezistență Diodă cu Capacitate Tester de Temperatura de Măsurare

112.65lei 74.33lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

RICHMETERS RM102 Multimetru Digital multimetru digital DC AC Tensiune Curent Rezistență Diodă cu Capacitate Tester de Temperatura de Măsurare

Acesta poate fi folosit pentru a măsura AC/DC tensiune AC/DC, curent, rezistență, capacitate, diode, continuitate testare, frecvență, etc. Această baterie produs utilizează dublu integrantă stil A/D transforma în esența sa, și se caracterizează prin funcția stabil și de înaltă fiabilitate.Cu caracteristici de protecție la suprasarcină și lumina de fundal luminat display LCD pentru lectură clar, acest produs este un instrument perfect pentru laborator, fabrica, radio fani, și utilizarea de familie.

Caracteristici:

Display LCD cu iluminare din spate.

Max.display: 6000 Capete de acuzare.

Automată polaritate de identificare.

Modul de măsurare: Dublu integrantă stil A/D se transforme.

Măsura AC/DC tensiune AC/DC, curent, rezistență, capacitate, diode, continuitate testare, frecvență, etc.

RM102 este special conceput cu funcția de măsurare a temperaturii.

Peste gama indicație: OL.

Indicația de tensiune joasă.

Auto power off.

Rata de eșantionare: de 3 ori pe secundă.

Caietul de sarcini:

Model: RM102

Afișaj maxim: 6000

Mediu de lucru: 0-40℃

Umiditate relativă: lista de pachete:

1 * Multimetru

1 * Pereche de testare conduce

1 * Termocuplu (Numai pentru RM102)

1 * manual de utilizare engleză

Notă: atunci Când a trecut la mV, este normal dacă există o ușoară schimbare valoare chiar și fără operație, și rezultatul testului nu va fi influențată, la toate.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Artapringauracheii.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Artapringauracheii.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

 • Măsurare Inductanță Serie: ----
 • Tensiune AC: 6V/60V/600V/700V
 • DIY Consumabile: ELECTRICE
 • Măsurare Rezistență Interval: 600 de ohmi/6kohm/60kohm/600kohm/6Mohm/60Mohm
 • Numărul De Model: rm102
 • Tip Display: Afișaj Digital
 • AC Curent: 600uA/6000uA/60mA/600mA/10A
 • DC Curent: 600uA/6000uA/60mA/600mA/10A
 • Temperatura De Operare: 0 - 40 ℃
 • Modul De Operare: Auto gama
 • Tensiune DC: 600mV/6V/60V/600V/1000V
 • Nume De Brand: RICHMETERS
 • Dimensiuni: 13 * 6.5 * 3.2 cm / 5.1 * 2.56 * 1.26 în
 • De Măsurare Gama De Capacitate: 10nF/100nF/1uF/10uF/100uF/1000uF/10000uF

Etichete

Etichete: multimetru 65 cifre, rm102, UT522, 35 cifre multimetru, multimetru capacitiv, mm tester, rcd tester, aneng true rms, ingun test de sonda, richmet.

Recenzii