4 in 1 Wireless Avansate Key Finder Cheie de la Distanță Localizare Telefon Portofele Anti-a Pierdut cu funcție de Lanternă 4 receptoare și 1 doc

39.52lei 31.63lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

4 in 1 Wireless Avansate Key Finder Cheie de la Distanță Localizare Telefon Portofele Anti-a Pierdut cu funcție de Lanternă 4 receptoare și 1 doc

Caracteristici:

1.Ușor de utilizat și PRACTIC: Ușor de utilizat și convenabil, key finder va fi un ajutor perfect pentru tinerele mame, pensionari si toate de lucru ocupat de oameni.

2.Nu este nevoie să instalați orice APLICAȚIE, doar o singură apăsare pe respectiva va face ca receptorul sonor tare și flash.Niciodată nu pierdeți timpul în căutarea pentru lipsă obiecte personale!

3.De la DISTANȚĂ & TAG DESIGN: cheia inel de localizare se află în poziție verticală datorită ponderat de bază și butoanele sunt ușor de controlat; receptoare nu sunt prea mari și au un "Zâmbet" față de design.

4.PUTERNIC, PÂNĂ LA 98 de METRI: 98-Picioare transmiterea gama, se poate totuși pereți, perne si usi.

5.Mic și ușor , ușor de transportat .

Descrieri:

1.cheie inel locator este un set foarte util, care vă permite să tag-3 seturi de chei și le-au "bip" "led clipind" atunci când apăsați butonul corespunzător de culoare-codificate buton de pe telecomandă.

2.De configurare este foarte simplu și ar trebui să ia mai puțin de un minut.Veți avea nevoie de un obiect plat ca o fisă sau o monedă pentru a deschide spatele receptoare pentru a instala bateriile.

Caietul de sarcini:

Wireless key finder cu cheie inel

Dock de bază incluse

Frecventa : 433.92 M Hz

Un transmițător cu 4 receptoare

Dimensiune: 105 x 46 x 13mm (emițător); 50×36×11mm (receptor); 75 x 29mm (de bază)

Baterie CR2032 pentru receptoare ( NU sunt incluse )

Baterie AAA1.5V x 2 (nu sunt incluse )

Distanta de lucru: 30~40 M în spațiu deschis

Pachetul Include:

1xThe dock de bază pentru master

4xThe receptor

1xOperation manual

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Datorită personale diferite tehnici de măsurare, acolo ar putea fi o eroare de 1-3cm de fizică.Vă mulțumesc!

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ONLENY
  • Funcția: Control De La Distanță
  • Tip: Utilizarea Acasă
  • Frecvența: 433.92 M Hz
  • Compatibilitate: Toate Compatibile
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult

Etichete

Etichete: gps pentru bicicleta de localizare, carte pop portofel, tracker bluetooth, Portofel Slim, kibidu receptor bluetooth, criptare hardware portofel, portofel femei, kia key finder, portabil bluetooth locator, deauther.

Recenzii