Acrilice rezervor de pește gratuit schimbare filtru de apa pompa de akwarium mini-acvariu home decor de birou 1 buc

243.63lei 231.45lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Salut, bine ati venit la magazinul nostru, vă rugăm să nu ezitați să alegeți,toate produsele noastre pot fi urmărite,ca unii vanzatori utilizarea non-tracking-nu.metoda este cu siguranță pot economisi bani pentru tine, dar va avea grave probleme de lipsă și nu pot fi urmărite, veți petrece mult timp și rezevelor pentru a cumpara asa ceva, ca-i este foarte rău pentru achiziționarea de experiență, vom lua în considerare întotdeauna cumpărător cumpărare experiență în prioritate de top.Produs lista de accesorii: kit-ul de Bază rezervor de pește(25.2*10.3*15.2 cm), 2.5 w pompa,filtru de bumbac, bacteriene inel, bumbac ecologic kit Standard rezervor de pește(25.2*10.3*15.2 cm), 2.5 w pompa,filtru de bumbac, bacteriene inel, bumbac ecologic 3W LED-uri de iluminat, USB conversie linie de lux kit rezervor de pește(25.2*10.3*15.2 cm), 2.5 w pompa,filtru de bumbac, bacteriene inel, bumbac ecologic 3W LED-uri de iluminat, USB conversie linie Uzina de apa din sol, se scufunda din lemn de culoare care nu sunt enumerate în culoare opțiune puteți să contactați cu noi, atunci când comanda.

LIVRARE: produsele Noastre sunt foarte adecvat, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare, vom prompt livrate. 1.Din cauza Politicii, vă rugăm să ne dea numele complet, dacă sunteți Rusia.Vă mulțumesc pentru cooperare. 2.Postul va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea de plată. 3. Dacă tranzacția este în Hong Kong și China publice vacanță, timp de manipulare ar fi amânată.Vă rugăm să înțelegeți.PLATA: Există mai multe metode de plată disponibile pe Artapringauracheii.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.GARANȚIE: 1.Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni. 2.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect. 3.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.FEEDBACK-ul: În speranța că ne puteți da un feedback bun!Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare .Sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!!

  • Tip: pește
  • Volumul: 2.5 L
  • Numărul De Model: 05595
  • Origine: NC(de Origine)
  • Acvarii De Tip: Acvarii
  • Greutate: 1.5
  • Material: Plastic

Etichete

Etichete: sfera filtru de rezervor de pește, acvariu mini, acvariu jeneca, maxspect skimmer, decor acvariu, acvariu nano, pesti de acvariu live, acvariu filtru extern, ornament acvariu, groot decor acvariu.

Recenzii