PASGT Casca de Oțel Tactice Cască Cască Militară de Securitate CS în aer liber Balistice Tactice Casca

206.42lei 194.04lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Casca Hornbills NE PASGT Casca de Oțel/Tactice Casca/Cască Militară/de Securitate CS Sport în aer liber Protecție la Explozie-dovada Tactice Casca

Caracteristici:

Circumferinta capului: 54-60cm

Material: Oțel

Greutate: 1.2 kg

Element de imagini:

FABRICA ATELIER DE VEDERE:

AMBALARE SI LIVRARE:

Ambalare

ambalate individual cu bubble pack și pungă de plastic, 10buc/ctn, Cutie detaliu pot fi personalizate de Probă timp de livrare aproximativ 2-5 zile lucrătoare de Producție timp de livrare aproximativ 20 de zile lucrătoare

DE CE NE-AI ALEGE?SERVICIILE NOASTRE: Anumite scară de producție și experiență în activitatea de export.QC profesioniști asigura standardele de calitate specifice.

Pe termen lung a cooperat materii prime , materiale, logistice și de transport furnizori .

Având în vedere tot pentru cerințele clientului.

Noi avem propria noastră fabrică, bun venit pentru a vizita și de a inspecta .

Răspuns Prompt, pret bun, fiabile de calitate și servicii profesionale

COMPANIA ȘI-FABRICA DE INFORMAȚII:

Jiangxi În Condiții De Siguranță Industrial Development Co., Ltd este profesionist în poliție și echipamente militare, autoaparare proviziile și echipamentul de airsoft cu facilități de testare bine echipate și forță puternică tehnică .Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant, produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în echipamente de protecție și alte industrii.

Produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către utilizatori și pot satisface în continuă schimbare nevoile economice și sociale.

Noi avem propria noastră fabrică, cu aproximativ 80 de muncitori cu experienta, cu mai mult de 20 de ani de producție de experiențe.

Noi bun venit clienții noi și vechi din toate categoriile de viață să ne contactați pentru relații de afaceri viitoare și succesul reciproc!

FAQ:

T1. Unde este compania dumneavoastră și fabrica?

--Noastră compay adresa este loc 508-510, Chuangli Clădire, Nr 666, 5 Gaoxin Rd, orașului Nanchang, provincia Jiangxi, China.Și noi avem propria noastră fabrică: Nanchang Yongtai Echipament de Protecție de fabricație.Fabrica noastra este de aproximativ 800M de compania noastra.E convenabil pentru noi de livrare a produselor direct din fabrica.

Q2. Cât de mulți lucrători în compania dumneavoastră și fabrica?

- Nu este o echipa de vanzari profesionale consta din cinci persoană de vânzări în cadrul companiei noastre și aproximativ 70 de lucrătorii din prima linie și 10 echipe de management în fabrică.

T3. Ce ți-e livrare tim&taxa?

--Timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile lucratoare, taxa de transport de marfă de bază pe care compania expres și adresa ta.

  • Material: OȚEL
  • Numărul De Model: Oțel M88
  • Nume De Brand: casca hornbills
  • Greutate: 1.2KG
  • Model: M88
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Etichete

Etichete: prindere m lok, casca tactica, 130db deșteptător, scut antiglonț, germană jumătate casca, fluture broderie patch-uri, bicicleta cam, casca pentru motocicle, ece casca de jumatate fata de, fata scut.

Recenzii