În Aer Liber De Vânătoare Momeală Rață Fără Fir Control De La Distanță Electric Simulare Momeală Vânt Rotație Grădină Pastorală Decor

89.81lei 67.35lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

În aer liber de vânătoare momeală rață fără fir control de la distanță electric simulare momeală vânt rotație grădină pastorală decor

Puncte: 1、Funcționarea Stabilă: design Inovator pentru a reduce leagăn, și motorul, sistemul de transport, sistemul de alimentare cu energie și corpul sunt atașate la un ușor accesibile structurale cadru de sprijin, asigurând mai lin, mai silențioase și mai repede în funcțiune.

2、Realist Forma: detasabil special shell este atașat montate exact momeala piele, și momeala caracteristici realiste pene detalii si culori, oferind ultra-realist aspectul.

3、Ușor să se Stabilească: Usor de instalat, cu cama de blocare suport tija, pluggable suport de baterie și magnetice aripi fixe, care sunt ușor de a deschide și închide.

4、Robust și Liniștită: robust componenta shell se conectează direct la motor si aripa la suport stâlp, care este robust, liniștit, și care minimizează clicuri.

5、Usor de Intretinut: întreaga coajă pot fi ușor eliminate din organism pentru o curățare ușoară și întreținere. 4 baterii AA (nu sunt incluse) poate fi utilizat.

Descriere: în aer liber pentru energie eoliană rață momeala cu aripă rotativă: În unele zone, în special în locurile unde electrice momeala nu este permis, vântul alimentat cu aripă rotativă momeala este foarte popular.Rață momeală rotiri cu un vânt slab.Rață momeală caracteristici populare patentat piept știfturi și tija de sprijin.

Electric Rață: design Inovator pentru a reduce tremura.Motorul, transmisia, sistemul de putere și corpul sunt toate montate într-un convenabil structurale cadru de sprijin pentru a oferi mai lin, mai silențioase și mai repede în funcțiune.

Caietul de sarcini:

Stil: energie eoliană rățoi, vânt-alimentat de sex feminin rață, electric mascul de rață (cu telecomanda), electric femelă de rață (cu telecomanda)

Material: PE

Energie eoliană rață ambalare dimensiune (aproximativ): 25*20*10 cm/9.84*7.87*3.94 în

Electric rață ambalare dimensiune(aproximativ): 41*20.3*20.5 CM/16.14*7.99*8.07 în

Lista De Ambalare:

Energie eoliană Rață Momeală*1 sau Electric Rață Momeală*1(fără baterie)

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: În Aer Liber De Vânătoare Momeală
  • Tip: RAȚĂ

Etichete

Etichete: momeală hunt, pentru hunt, hunt, 5 capcana, wavgat pd momeală, cumpara vânătoare momeală, moare rațe, momeală, axion momeli, țarc pentru copilul să doarmă.

Recenzii