Hub USB 3.0, 4 Port Ultra-Slim de Date USB Hub cu 2 căi Cablu USB Type-c USB 3.0 28GE

37.16lei 27.13lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere:

OOTDTY

hub usb de tip c, două interfețe pe un hub USB, indiferent de computerul dvs. este macbook, suprafață, un calculator cu tradiționale USB3.0 interfata, sau aveți toate cele de mai sus calculatoare, dual-port Thunderbolt 3 HUB USB se poate Folosi pentru un scop.

HUB USB PENTRU LAPTOP,toate-carcasa din aliaj de aluminiu nu numai consideră că acest dispozitiv poate fi purtat cu tine, care necesită o mai robust organism, dar consideră, de asemenea, carcasa din aliaj de aluminiu ca o disipare a căldurii module și ecranare electromagnetică modul de a asigura stabilitatea și durabilitatea de mare viteză de transmisie de date

HUB USB PENTRU PC,greutatea este De numai 120 de grame, organismul lățimea este de 1.49 cm, lungimea este de 3,7 cm, iar grosimea este de numai 0.47 inch.Când ai pus-o în rucsac, tu can’t simti chiar existența aduce.Cu toate acestea, este de asemenea o dimensiune mini, care încă mai păstrează o mare viteza de 5Gbps.

4 PORT USB C HUB,de Mare viteză de Transmisie: Compatibil cu USB 3.0, USB 2.0 și USB 1.1, și viteze de transfer de până(practic nu valoare valoare teoretică) de a 129MB/S (USB 3.0), 20MB/S (USB 2.0), 900KB/S (USB 1.1).

Adaptarea automată, nu este nevoie pentru a instala drivere, pot fi conectați și să se joace în cele mai personale Pc-uri, în cazul în care computerul este OSX sau Windows, Linux, ubuntu si alte sisteme mainstream, atâta timp cât acesta este conectat, puteți să-l utilizați.

Caietul de sarcini:

Sistem de sprijin: WINDOWS/MAC OS/Linux/Vista, etc.

Curent de ieșire: TOTAL 0.9-O

Tensiune de ieșire: 4.75~5.25 V

Maxim viteza de transmitere a datelor: 104M/S

Terminal de calculator: USB 3.0/-de TIP C (de Tip C interfață de ieșire este 2.0)

Funcția: Patru porturi USB 3.0 de sex feminin soclu, conecta diferite dispozitive cu interfata USB 3.0, Bluetooth, mouse-ul, tastatura, imprimanta, U disc, online banking, mobile hard disk, etc, suport patru porturi pentru a lucra, în același timp, și, de asemenea, cu MICRO USB 5V de alimentare port.

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Tranziție: 1cm=.10mm=0.39 inch

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Lista De Ambalare:

1xusb hub

 • terminal de calculator: USB 3.0/-de TIP C (de Tip C interfață de ieșire este 2.0)
 • Porturi: 2
 • Maximă viteză de transmisie de date: 104M/S
 • Tip De Interfață: Alte
 • Sistem De Sprijin: WINDOWS/MAC OS/Linux/Vista, etc.
 • Curent De Ieșire: TOTAL 0.9-O
 • Certificare: NICI unul
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: yesido
 • Tensiunea de ieșire: 4.75~5.25 V
 • Funtion: NICI unul
 • STANDARD: USB 3.0

Etichete

Etichete: fl studio 20, adaptor de playstation 1, macbook air 2020 hub usb, huawei hub, hudiem c usb hub, 7 hub, 10 1 c usb hub ugreen, c hub usb, hub usb, c875.

Recenzii