Nou Cadou de Crăciun de OZN-uri care Zboară Jucărie de Control de Mână Degetului Gyro Ball Decompresie Jucărie pentru Adulți/Kituri Frământa Spinner pentru Cadou

115.04lei 79.37lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Material: PP

Dimensiuni: 9.5*9.5*9.5 cm (Datorită măsurare manual, va exista o eroare de 1-3mm.)

Culoare: rosu, albastru, roz(din Cauza monitoare diferite, vor exista unele diferențe de culoare.)

Timp de încărcare: 25min timp de Viata: 8-10min

Caracteristică

1.Cu trei orbitor de lumini colorate, dvs. de zbor mingea jucărie va arata ca un neon stea căzătoare când l lanseze pe cer.

2.Este ușor pentru a obține a început cu mingea jucărie.Porniți butonul de alimentare și țineți jucăria în sus, apoi pur și simplu se agită pentru a începe și o aruncare! 3.Aruncă spining jucărie în aer, și de ceas ca acesta cercuri înapoi la tine.Prinde-l într-o mână și să fie gata de a lansa următorul truc.

4.Jucarie minge poate spin ultra-rapid, în timp ce situându-se în loc.Pune-ți mâna sub minge și urmați spining orb atâta timp cât poți, pentru sentimentul că ești redefinirea gravitate.Cine a spus că magia nu a fost real?

5.Uneori, un întreg grup.Găsi un partener sau un grup întreg.Apoi du-te freestyle ca tu hover, alunecare, și trece de jucărie minge și forths.Face lucrurile si mai interesante de spicing până prinde și trece cu miscari diferite.

  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE

Etichete

Etichete: fidget, anti stres, se frământa spinner, de pluș, jucărie pentru adulți, se frământa pop, jucărie sexuală, ozn, figet spiner, se frământa jucărie.

Recenzii

Rahulsundan
2021-01-29
1/5
Not received