AISI PARUL Lung Pervers Cret Cordon Coada de cal pentru Femei de culoare Negru Amestecat Rosu, cu Clip-in Peruca Afro Extensie de Păr

75.77lei 47.73lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

1.De ce lungimea nu este la fel ca descriere?

Măsurăm lungimea parului atunci cand parul se întinse la drept, ondulat curl și textura părului va fi mult mai scurt în comparație cu parul drept, să acorde o atenție la faptul că înainte de a cumpăra, vă Mulțumesc!

2.Ce greutate nu este la fel ca la descriere?

Pentru că produsul nostru a fost făcut de mașină, este normal că va exista 5-10g de eroare.

3.De ce are parul meu a devenit încâlcit?

Părul va deveni încurcat din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apă sărată și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, și dacă este posibil, de două ori pe săptămână ar fi mai bine.Puteți folosi hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai multe sugestii.

4.Pot fi indreptat sau ondulat?

Desigur, acestea sunt realizate din 100% fibre rezistente la căldură, parul poate fi buclat sau indrepta, dar temperatura nu trebuie să depășească 160 de grade.

Vă rugăm să Atenție: vă Rugăm să nu pune în jos de păr după ce răsuciți-l până când se răcească.Puteți pune parul pe mana ta sau ceva care poate ține buclele de par,astfel încât să se mențină cret.

5.Când veți expedia coletul meu, după ce am plătit pentru comanda mea?

Nu va fi o recepție de 24 de ore de plată verificarea timpului de Artapringauracheii.ro, ne va livra produsele în termen de 24-48 de ore după verificarea de timp.

6.Cum să se ocupe cu mirosul?

Unii dintre clienții pot vorbi despre miros, atunci când primirea de păr.Draga mea, nu este nevoie să vă faceți griji despre asta, după ce co-spălare și îngrijire medicală pentru un timp, mirosul va dispărea.

7.De ce culoarea nu este la fel ca descriere?

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

  • Atașament: Clip-In
  • Material De Calitate: Temperatură Ridicată De Fibre
  • Nume De Brand: AISI PĂR
  • Origine: NC(de Origine)
  • Articole per Pachet: 1 Singura Bucata
  • Greutate Unitate: 160g/bucata
  • Textura: Pervers Cret

Etichete

Etichete: păr uman coada de cal, coada de cal, coada de cal allrun păr, coada de cal peruca, par de coada de cal de mare, femei cordon, cret haor coada de cal, fan panasonic, instant coada de cal, binf păr.

Recenzii