Cu diametrul de 300 mm, Lentile Fresnel Focală 240 mm DIY TV Proiecție Aragaz Solar personalizate material PMMA Lentile Fresnel

169.30lei 159.14lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere Produs:

Produs

Fresnel condensator

Aspectul

Cerc

Dimensiune Diametru

300MM

Grosime

2MM

Material

PMMA

Distanța focală

240MM

Facula Dimensiune

Diametru 10MM

Optice de transmisie

92%

Lumina reflectoarelor mai multe

800 de ori

Mărire ori

4 până la 5 ori

Potrivit pentru concentrator solar , tv cu amplificare etapa de iluminat , diverse fascicul de mișcare cap lumina

Diferite tipuri de lentile sunt utilizate pe diferite productsm,atunci când aveți nevoie

- le că vă rugăm să chat cu noi în orice moment!

_________Cel mai Important explicație:

Dacă doriți să cumpărați Lentile Fresnel pentru DIY simplu proiector,atunci când le-ați cumpărat înainte de asta vă rugăm să citiți Explicația:).

Dacă speranța atunci când DIY simplu proiector că poți să ai un videoproiector Profesional sau sper proiecția efect de ca Profesionist projetor ,vă rugăm să citiți cuvintele :

Când ai folosit Lentile Fresnel sau lupa pentru a DIY simplu proiector că mărfurile pot dovedi proiecția principiu,de câteva ori din cauza luminozitatea pentru telefonul Mobil și alți factori care atunci când DIY nu am Profesionale de proiecție efect,fenomenul este normal,pentru că luminozitatea pentru videoproiector Profesional este de 200~300 Watt,dar telefonul nostru mobil doar au sute de miliwati,Sper că puteți înțelege motivul pentru diferența între DIY și Profesionale proiector.

_________Unele Persoane vor căzut atât de ciudat:ceea Ce este Înainte și după Lentila Fresnel?

Construcții pentru toate Lentilele mașină este Înainte și după Lentila Fresnel se vinde În piață,se poate perfect corective și amplificat efectul de imagine.

Dar un telefon mobil sau tabletă sau un LCD poate susține singură Lentila Fresnel astfel încât să puteți alege de unul singur.

__________Notificare:

Locația Înainte de Lentila Fresnel:este

Aproape de camera instalată între lentilă și ecran LCD.

Locația După Fresnel Lens:este Instalat între bec și panoul LCD.

__________Prietenia sfaturi:

Atunci când ai nevoie să Lentilele Fresnel deveni mai mici sau de foraj,te rog, pe partea laterală a Netezi suprafata, pentru a Preveni deteriorarea de lentile Fresnel ruptura,Trapezoidal corecție gama poate nu prea mare, care va lasa imaginea breezing.

Lentilele Fresnel este simplă introducere

Lentile Fresnel sunt turnate de precizie, optice-clasa acrilice.Suprafața unei lentile Fresnel este modelat în multe circulare,concentrice creste.Aceste circulare creste da lentila Fresnel un zig-zag sau dinți de fierăstrău secțiune transversală.Fiecare dinți de fierăstrău creează o mică prism.Lentile Fresnel sunt un compromis între eficiență și calitate a imaginii.De înaltă densitate de canal permite imagini de o calitate superioară.în timp ce de joasă densitate de canal randamente mai bine efficiency.By alegerea corespunzătoare a competențelor pentru aceste prisme,designerii pot defini lungimea focală și controlul de calitate a imaginii.LED-uri lupa, lentila fresnel energie solară, proiecția din spate fresnel ecran,fresnel concentrator solar,fresnel lupa,camera fresnel lumina reflectoarelor și așa mai departe.

Cât mai devreme în secolul al 18-lea (1748), se constată că energetice tradiționale refracție lentile avut loc doar la suprafața și de a elimina cât mai mult de partea de mijloc, și să păstreze curbura suprafeței, a format un strat subțire plat obiectiv, pot încă menține o bună transmisie energetică.

Lentila Fresnel pentru a forma un strat subțire obiectiv plat, profil arata ca o formă de dinți de fierăstrău, dar de fapt fiecare adiacente Unghiul lamei este în continuă schimbare, Unghiul de schimbare este, în scopul de a concentra lumina converg spre același loc.

Clasificarea lentila Fresnel:

În funcție de concentrarea acesteia în diferite forme, pot fi împărțite în punctul de focalizare lentila Fresnel și linia de focalizare lentila Fresnel.

Punct de focalizare lentila Fresnel:

Uită-te la față ca un set dart, este compus dintr-un inel o inel de cercuri concentrice:

Liniar lentila Fresnel este relativ la punctul de focalizare în termeni de lentile Fresnel, sale pozitive forma arata ca obturatorului, uita-te la profil, Este, de asemenea, punctul de a schimba formă de dinți de fierăstrău, spre deosebire de disc lentila Fresnel, aceasta lumina de focalizare pentru a forma o linie dreaptă:

Lentile Fresnel sunt cel mai des folosite în lumina colectarea de aplicații,cum ar fi condensator sisteme sau emițător/detector de setari.Lentile Fresnel poate fi, de asemenea, folosite ca lupe sau lentile de proiecție.Acest Obiectiv este, de asemenea, o mare pentru scrisul în cărți, reviste,hărți,telefon,retete,etc. Acest lucru poate fi într-adevăr o mare și cadou creativ pentru copii ca o jucărie și oameni în vârstă care au nevoie de ajutor vizual.

Următorul anunț este potrivit pentru toți clienții .

Înainte de cumpărare comanda dumneavoastră , vă Rugăm să luați un minut pentru a citi regulamentul de mai jos .

Aceasta ne va ajuta o mulțime de a face afaceri mai ușor și merge smooth :

1. Despre transport

O DHL :2-7 zile

B Singapore EMS :15-45 zile

C Singapore post air post :20-60 zile

Dacă țara dvs. nevoie, prin alte mijloace de transport pentru a trimite bunuri, vă Rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta să rezolve problema de transport.

  • Material: Plastic
  • Diametru: 300mm
  • Utilizare: Optice
  • Numărul De Model: 300-240
  • Structura: 1
  • Nume De Brand: DOUMOO
  • Distanța Focală: 240mm
  • Forma: Cerc
  • Ambalare: Cutie+spuma

Etichete

Etichete: fresnel, fresnel cască, 500mm, căldură psihiatru încălzire, len pentru led-uri, focal difuzor, lentilă aparat de fotografiat pentru sony a6000, aragaz portabil solar, nailon material lentile, 100 mm lens.

Recenzii