DXF 6S 22.2 V 6000mah 100C-200C Acumulator Lipo 6S XT60 T Decanii XT90 CE5 50C Pentru FPV Racing Drone, Avioane Masina Off-Road Bărci

644.17lei 283.44lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

DXF acumulator Lipo

- Stabil automat de stivuire tehnologie permite o singură celulă capacităților de 6000mAh. - Capacitate mai mare în timpul de descărcare de gestiune grele.Mai mult de 90% la 100% C rată. - Încărcare rapidă capabil, până la 5C pe unele baterii. - Mai Ciclului de Viață, aproape dublu față de standard, li-polimer tehnologie.

DETALII

Brand: DXF Capacitate(mAh): 6000mAh Tensiune(V): 22.2 V Rata de descărcare de gestiune (C): 100C Configurare: 6S1P Greutate netă(dev.20g):795g Lungime(dev.5mm): 138MM Latime(dev.2mm): 43MM Înălțime(dev.2mm): 68MM Tip conector: Bazat pe Alegerea clientului Sârmă Ecartament: AWG10# Balansierul Tip Conector: JST-XHR

Pachet:

2 x6000mAh 22.2 V 100C acumulator Lipo SAU 1 x6000mAh 22.2 V 100C acumulator Lipo (Plug funcție de alegerea dvs.) 1x manual de Utilizare 2 x Baterie curea ca un cadou SAU 2 x Baterie curea ca un cadou

MAI MULTE POZA

FAQ

Q:dimensiune produs?

O: 135*43*68MM GREUTATE:795

Q: Cât de mult puteți obține bunuri?

R: în General vorbind, de transport maritim din China în țările Europene poate fi semnat în aproximativ 15-25 de zile.Țările CSI sunt aproximativ 20-30 de zile, țările din america de Nord sunt de aproximativ 10-15 zile, țările din Asia sunt de aproximativ 15-30 de zile, țările din Orientul Mijlociu sunt aproximativ 30-45 de zile, Australian țări sunt pe cale de 10-25 de zile, America de Sud, Țară despre 30-60 daysquestion de mai sus.

Q: Are pachetul fi expediate de pe mare sau în aer?

R: în General vorbind, putem navă în formă de colete internaționale, iar aceste metode de transport sunt în general de transport aerian.

Q: de Ce pachetul meu merge atât de încet?

O: Există o mare diferență între colete internaționale și interne colete.El este supus mai multor factori, cum ar fi vremea, control aerian, poștale greve, vamal, de control strict de articole, inspecții de securitate, etc. Astfel încât să simți că pachetul este anormal, vă rugăm să contactați serviciul clienți, cât mai curând posibil, și servicii pentru clienți va găsi cu siguranță un răspuns satisfăcător pentru tine.În plus, din octombrie până în decembrie a fiecărui an este foarte ocupat sezon pentru colete, astfel încât vor exista unele întârzieri în colete.

Q: Cum să folosească în mod corect acumulator Lipo?

O: 1. Înainte de utilizare, vă rugăm încărcare completă cu specific lipo încărcător de echilibru; 2. Încărcare acumulator lipo nu mai mult de 4.20 V per celula.Pentru ca bateria în serie, vă Rugăm să alegeți echilibru de încărcare modul sau de a percepe fiecare celulă respectiv; 3. Temperatură de încărcare trebuie să în intervalul 15-35 grade Celsius, încărcare inversă este interzisă; 4. Diferența de tensiune între oricare două celule ar trebui să fie în 0,03 V, sau taxa este recomandat pentru a echilibra tensiunile beforeusage; 5. Vă rugăm să asigurați-vă că cut-off de tensiune nu este mai mică decât 3.4 V, vă recomandăm nu mai mult de 3.6 V; 6. Nu de descărcare de gestiune a bateriei cu curent de-a lungul conceput continuă maximă curentul de descărcare.După peste de descărcare de gestiune curent, performanța va fi deteriorat și ciclul de viață va fi redus, provocând supraîncălzirea și chiar welling ,rupere, interne scurt-circuit, etc; 7. Dacă temperatura suprafeței depășește 65 de grade Celsius, în timp ce funcționează, bateria ar trebui să fie suspendată până se răcească la temperatura mediului ambiant natural.Temperatură mai mare poate duce int umflarea bateriei și performanță; 8. Face în mod regulat de încărcare descărcare pentru întreținere(aproximativ 1-3 ori la fiecare 3 luni),acumulatorul trebuie depozitat la aproximativ 3.85 v/celula; 9. Nu depozitați bateria într-un loc cu conținut scăzut de umiditate și lipsite de gaze corozive în termen de temperatura a variat de la -20 grade Celsius la +40 grade Celsius ; 10. Sub nicio formă dis-ansamblul baterie este interzisă.

DESPRE DXF

GTFDR LiPo celule sunt produse in totalitate de masini automate care controlul calității producției la fiecare pas.Acesta este noul nostru Lipo pentru stocul de curse.Ea are puterea supremă.Acesta este cel mai bun de putere puteți obține pentru grave stoc de curse,Acesta dispune de putere mare de 5mm prize pentru minimizat rezistență și o nouă, negru greu de caz cu revizuită Autocolante elegant.Desigur, acest lucru Lipo, de asemenea, îndeplinește cerințele de la orice modificat de curse.Vei avea putere cât mai uniform ca niciodată înainte.

După-Vânzare de garanție

Am promisiunea de 180 zile de garanție pentru fiecare client, Dacă primiți o baterie care nu arata atat de bine, nu ezitați să ne contactați prin intermediul nostru de servicii pentru clienți de e-mail în primul timp, va vom oferi o soluție adecvată.

 • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
 • Numărul De Model: D60431266S100C
 • Parametrii tehnici: KV1100
 • Ampatament: Șuruburi
 • Upgrade Componente/Accesorii: Baterie Cu Litiu
 • Material: Metal
 • Instrument De Consumabile: Baterie
 • RC Piese si Acc: Acumulatori LiPo
 • Dimensiune: 138*43*68MM/785G
 • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: Baterie
 • Pentru Un Tip De Vehicul: Masini
 • Patru-wheel-Drive Atribute: Baterie
 • Nume De Brand: DXF

Etichete

Etichete: 3 pcie x4, infinix hot 4 telefon, e barca, 1 + 3t telefon, maritime barca, 780g placa de baza, hytera pd 685, n1 telefon, capac vas, amd 780g drivere.

Recenzii