Lucurile Nordic Tapiserie INS Mână-țesute Tapiserie de Perete Decor Agățat de Pânză de Bumbac Lenjerie de Ornamente de Perete Umerase Boho Decor

90.84lei 62.68lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Nume produs: Mână-țesute ornamente

Material textil: bumbac și lenjerie de pat

Caietul de sarcini: 50 * 70cm fără 20cm ciucure

Un frumos si elegant țesute ornament, țesute de mână, un lung-a stabilit ambarcațiuni

Cultura este o artă, este, de asemenea, un patrimoniu cultural

Proiectare, ciucure de țesut, adaugă un sentiment de podea mat design

Bumbac și plante de cânepă, imprimare si vopsire, combinat cu modern, imprimare si vopsire tehnologie, nu se decoloreaza, nu formaldehidă, materii prime vegetale sunt mai sigure

Modele Simple, acest lucru este un traseu literar, cheia este de culoare de potrivire, literare și artistice

Instrucțiuni de spălare:

Vă rugăm să folosiți detergent neutru, se spală de mână sau moale se spala la masina la o temperatura sub 30 de grade, și de a folosi neutre produse de spalat, pentru a evita înaltă temperatură de spălare și pe termen lung înmuiere.

Normal rata de contracție este de aproximativ 5-6%, următoarele puncte pot reduce rata de contracție la aproximativ 3%:

Temperatura apei

NOTĂ(la urma este foarte important, vă rugăm să citiți cu atenție!!!!)

1. Despre timpul de livrare

Timpul de livrare variază în funcție de logistica.Am promisiunea de a livra în termen de 60 de zile de la notificare de livrare (nu ordine de plată), precum plata data de 28 Martie 2019. Ne-am angajat la livrare până pe 28 Mai, în 2019. Dacă nu puteți vă rog să acceptați această regulă, vă rugăm să cumpere cu atenție.

2. Despre timpul estimat de livrare

Platforma doar prezice timpul de livrare pe baza de date de mare.Este numai pentru referință.Acesta poate fi inceputul, dar poate fi amânată.De exemplu, timpul estimat de livrare pentru sosiri pe platforma rusă este de 21 de zile, dar nu putem garanta 21 de zile de la sosire.Este posibil să dureze doar 15 zile.Poate dura 45 de zile, care este în limite normale.În cazul în care litigiul este prezentat mai târziu decât era de așteptat, acest motiv nu poate fi acceptat.rog să fiu scuzat.

3. Despre logistică de urmărire informații

Vă rugăm să consultați următorul în funcție de metoda de logistică ai ales-o.

Disponibil: Artapringauracheii.ro Standard de Transport maritim/ePacket Pachet/China Post Air Mail (câteva țări nu acceptă sau pur și simplu urmări informații) / Artapringauracheii.ro Saver Shipping (simplu informații de urmărire numai) / Artapringauracheii.ro Premium de Transport maritim.

Indisponibil: Cainiao Super Economie / China Post Obișnuit Pachet Mic Plus / Yanwen Economice Air Mail.

4. Despre dimensiunea

Unele dintre produse sunt tesatura elastica produse.După manuale de măsurare, eroarea 1-4 cm este în limite normale.Te rog, fii rezonabilă înainte de cumpărare.

5. Despre diferența de culoare

Produsele noastre sunt fotografii reale.Produsele reale și imagini poate varia în funcție de diferențele de iluminare, display sau lot de producție.Vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de cumpărare.

6. Despre tarife

Toate mărfurile vândute în acest magazin nu va include orice taxe vamale din țara de destinație.Tarifele pentru toate țările de destinație sunt suportate de către cumpărător.Vă rugăm să înțelegeți politica locală înainte de a cumpăra.Multumesc.

7. Despre ambalaj

Noi nu oferim ambalaje de vânzare cu amănuntul sau oferă doar un simplu sac de OPP.Dacă oferta de schimb sau ca un cadou, vă rugăm să ia în considerare problemele de ambalare.

8. Despre scopul de divizare

Dacă produsul a cumpăra depășește greutatea, volumul sau de a limita cantitatea de companie de logistica, va vom trimite două sau mai multe pachete separat.De exemplu, dacă ați cumpărat 15 huse, am putea să le împărțiți în 2 pachete,Unul cu 8 huse,altul cu 7 huse pentru scaune,și trimite-le în același timp.Dar pentru că de pachete diferite, nu putem garanta că vor ajunge în același timp, Poate unul va ajunge primul, iar celălalt va sosi mai târziu.Vă rugăm să fie pacient.Dacă nu poți accepta asta, vă rugăm să ne anunțați.

 • Tip De Curățare: Mașină De Spălat
 • Model Tip: GEOMETRICE
 • Stil: Modern Minimalist
 • Forma: Dreptunghi
 • Aplicabile În Situații: Biblioteca, Dormitor, Living
 • model: Geometrie Abstractă
 • Technics: Țesute
 • Tesatura Principal Component Conținut: 41%-50%
 • Numărul De Model: 662
 • Tesatura Principal Component: Fibre De Poliester (Dacron)
 • Tip: Tapiserie
 • Design: Acasă Tapiserie
 • Nume De Brand: DZQ
 • Material: Fibre De Poliester (Dacron)
 • Cadru: No

Etichete

Etichete: piersic prosop, tesatura cer înstelat, boho bijuterii, tapiserie goblen, coreeană tapiserie de perete estetice, casă confortabilă boho, epoca hippie decor, indi camera, arta de perete țesături, boho perete.

Recenzii