2.4 G Wireless Touch Mouse Wireless Multi-Touch Mouse-Ul Full Touch Mouse

40.71lei 32.58lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Specificații tehnice 1. Frecventa Radio: 2.4 GHz dispozitiv, gama de frecvență 2405MHz - 2.475 MHz. 2. Potrivit pentru toate tipurile de desktop-uri și notebook-uri și cele inteligente 3. DPI: 1200 DPI. 4. Motor: Fotoelectric 5. Deplasare maxima rata de 28 cm / sec 6. Cristal ambalaj cutie, frumos. 7. 2.4 mouse 1 buc 8. Mini Receptor USB 1 BUC 9. L Manual 1 BUC în Primul rând, motivul recomandate: 1. Aspect frumos, elegant și generos, design ultra-subțire, exclusiv și exclusiv; 2. Stânga și dreapta leagăn butoane, mijlocul fuliei ating, se simt bine; 3. Ușor de utilizat, nu de design cod, plug and play, scoateți bateria pentru a automat a anula împerecherea; 4. Super economisire a energiei, low-light design, design inteligent de alimentare, multiple modul low-power design, economisind energia bateriei; 1. De înaltă performanță mouse-ul de proiectare * Mouse-ul rata de reîmprospătare a ajunge la 125MHz, netedă și fără întârziere; * Mouse-ul de date de netezire rata este mare, volumul de date este uniformă, iar poziționarea este corectă; * mișcarea Mouse-ului, netedă, netedă, fără bavuri; * capacitatea demouse-ul pentru a trece suprafața este puternic, se poate adapta la o varietate de desktop-uri, cum ar fi netedă suprafață neagră, netedă suprafață albă, netedă, roșie de suprafață; * Utilizarea de low-light tehnologie de poziționare, mouse-ul de poziționare este mai precisă și mai lin. 2. RF de înaltă performanță cip * Adopta 2.4 G RF wireless tehnologie de transmisie, puterea de transmisie 0dB, primirea sensibilitate 98dB; * are 64 FM canale, fiecare canal este separat de 1MHz; *distanța de La linia dreaptă de transmisie este mai mare de 10 metri; * de Înaltă performanță inteligentă a tehnologiei fără fir, folosind salt de frecvență de transmisie, puternic capacitatea de anti-interferențe: inteligent pentru a evita interferențele de 2.4 G wireless router, wireless 2.4 G cu cască, dispozitiv Bluetooth. * Salt de frecvență tehnologia de transmisie, același birou, suporta pana la 32 de seturi de echipamente, utilizarea în același timp, nu sunt afectate de celălalt; * cod Gratuit de design, putere mouse-ului pe, asocierea automată a codului de IDENTITATE, convenabil pentru utilizatori pentru a utiliza, de eliberare a bateriei, poateautomat a anula împerecherea. 3. Super-inteligent de economisire a energiei de proiectare * Mouse-ul consumul de energie inteligent este proiectat cu mai multe low-power moduri de a economisi energia bateriei; * Mouse-consumul de energie este mai mică decât 11 mA la viteza maxima (mouse-ul este folosit pe hârtie albă, tensiunea de lucru este de 3V); * mouse-ul poate detecta dacă computerul este oprit.2.4 G Wireless Touch Mouse Wireless Multi-Touch Mouse-Ul Full Touch Mouse

Când computerul este oprit, acesta poate intra automat consum redus de energie.În acest moment, curentul este la mai puțin de 15 mA.

  • Tip: 2.4 Ghz Wireless
  • Putere Tip: Baterie
  • Nume De Brand: Greatlizard
  • Modul De Funcționare: Opto-electronice
  • Orientarea Mâinii: Ambele Mâini
  • Numărul de Role: 1
  • Pachet: Da
  • DPI: 1200

Etichete

Etichete: mouse-ul, magic mouse-ul, ligitech mouse-ul, t wolf, capcana mouse-ul, bluetooth portabile mouse-ul, jocul caracatita, joc mouse-ul, ligitech, mouse-ul spiderman.

Recenzii