5 Buc/set Mobilier Profesional de Transport de Ridicare Instrument Glisante Kit lucruri Grele în Mișcare Scule de Mână Set Roata Bara de Motor Dispozitiv

165.87lei 84.61lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caietul de sarcini:

Nume produs: Fulie instrument de manipulare

Culoare: rosu,albastru,galben

cantitate:5 buc/set

Lista de ambalare:

1*Mutarea set de scule

Caracteristici:

1.Ușor de utilizat: Locul de ridicare sub mobilier și ridicați-l în sus (se poate ridica de mobilier la 2 centimetri de mare), apoi se lasa 4 role introduceți cele 4 colțuri.Acesta poate suporta o greutate de 150 de KG, astfel încât să puteți muta cu ușurință mobilier sau obiecte grele.

2.Introduce mobilier în mișcare roți la cele patru colțuri de mobilier.Există 4 roți mici sub fiecare roata in miscare, care poate suporta o greutate de 150 de kg, permițându-vă să mutați cu ușurință de mobilier sau contragreutate.

3.De curățare sau în mișcare, nu mai este nevoie să vă faceți griji despre mutarea mobilei, mobilier în mișcare roțile pot ajuta.

4.Un bun ajutor pentru familie, mare aplicabilitate!

Sfat Cald :

1.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real.

2.Element de Măsură de mână, s-ar putea să fie de 1 cm diferite,înțelegere fel va fi mult mai apreciat.

  • Forma: Pătrat
  • Tip: universal roata
  • Numele produsului: Fulie instrument de manipulare
  • Numărul De Model: O sută de milioane trei mii treizeci și trei de
  • culoare: roșu,albastru,galben
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: mișcare de manipulare, mâner de aur, pentru mobilier instrument, mobilier elimina, honda jazz senzorului map, dualshock 4, stand, mobilier ornamente hardware, seturi de instrumente profesionale, chestii, portabil mobilier de ridicare motor.

Recenzii