HOT NOU CLI-42 Refill Cerneala Vrac pentru Canon Pixma PRO-100 Cerneala pe Baza de Colorant

220.67lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

cald prompt:ambalaj conține: BK, C, M, Y, PC, PM, GY, LGY fiecare culoare 4 sticle, total 32 de sticle

Specificatii: - Un grad profesional cerneală pentru Canon Pixma Pro-100 ; tehnologie nanometrica, molecula de particule dispersat tehnologie, de a spori gradul de culoare ; înaltă urmatoru anti-uv, aditivi pentru conservare timp, în apropiere de cerneală original ;

Caracteristici :

(1 ) în Culori Vii importate în America de materii prime cu un avansat proces de fabricație, produce cerneală conform standard care este de +/-0.03% din cerneala OEM ; (2) Puternic Compatibil Capacitate: 100% compatibil cu cerneală original, asigur imaginea imprimată cu precizie înaltă densitate ; (3) Fluenta Imprimare: praf de plante, particule de cerneală de 0,2 µm , testat în mod repetat, cu o excelentă stabilitate chimică și fizică .

Elementul Apă bsed Cerneala dye Compatibila pentru Pixma Pro-10 Culoare K, C, M, Y, PC, PM, GY, LGY Imprimare effection

gama larga de culori, fluență excelentă de imprimare standard de Calitate care este de +/-0.03% din cerneala OEM are avantajul fabrica direct de aprovizionare

-- De calitate și materii prime

1. 100% pre-testat pe corespunzătoare imprimantei;

2. Stricte de producție;

3. Materiale de protecție a mediului;

4. Fiecare lot de cerneală de producție trebuie să fie trecerea noastră standard, care este de +/-0.03% din cerneala OEM.Toate loturile sunt susținute de 1,5-2 ani, stabilitatea și coerența de garanție, păstrează probele sunt oferta pentru clientul nostru.

Informații Despre Companie

1. Fullcolor Technology Limited a fost Găsit în 2010, care fabricarea si complet cu experiență în domeniul tipuri inkjet printer consumabile de peste 10 ani;

2. Gama de consumabile inkjet printer în toate marcile care sunt Compatibile cartuș de cerneală, tipuri de cerneală ( eco solvent de cerneală / led uv ink / cerneala pigment / cerneală ), o serie de alte produse conexe, care vă va economisi bani cu o calitate high-end.oferim personal desing - OEM & ODM sunt calde binevenite !

3. "Produse de înaltă calitate și servicii este ceea ce facem acum și să depună eforturi în viitor , sincer invita partenerii din întreaga lume să aibă un win-win de cooperare pe termen lung .

Informații De Contact

Pls contactati-ne direct, dacă aveți orice interes pentru produse !

  • Nume De Brand: Fcolor
  • Tip: Cerneala Refill Kit
  • Numărul De Model: Pixma PRO-100
  • Compatibil Marca: Canon

Etichete

Etichete: cli 42 de cerneală, epson hârtie senzor, cerneală sublim, hd ps4, canon qy6 0083, canon mg6110, ciss cerneala sistem, epson cerneala pigment, amortizor epson 9880, pro100.

Recenzii