Luluhut 4buc/lot foaie de titularii de alunecare-rezistent foaie clipuri saltea titularul de acoperire pătură cleme de prindere reglabil pentru foaie

22.55lei 17.80lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite

1.Pentru en-gros, noi va oferim discount suplimentar pentru tine. 2.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele la dumneavoastră,clienții direct, și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 3.Informații de urmărire este disponibil pentru comanda de mai s 4.Exprima, De Obicei, Are Taxe Vamale Probleme, În Acest Caz, Vă Rugăm Să Coopereze Cu Autoritățile Vamale Să Plătească Impozit.

Feedback-ul și comunicarea

1.noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!apreciem 5 stele pozitiv feed-back, e bun pentru afaceri pe termen lung. 2.vă rugăm să countact ne-a imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ sau deschide disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

  • Utilizare 3: Elastic De Fixare
  • Utilizare 1: Lenjerie De Pat Catarama
  • Capacitate: 30
  • Material: Pânză
  • Utilizare 2: Saltea Clip
  • Numărul De Model: 5586

Etichete

Etichete: foaie autocolant 1m, gravitatea quilt, pătură clip, pătură titular, titularul foaie, abalon foaie, disc de imprimantă, lcd lenovo yoga, saltea deținător de câine, 25mm primăvară.

Recenzii

Hubby Boy94
2020-12-08
5/5
Correspond to the description, the seams are even. I haven't tried it yet. I did not communicate with the seller.