Zhenwei Înșurubare Piuliță Aliaj Blocuri Jeep Model de Inginerie de Construcții STEM Set de Jucării de Asamblat Masina Off-road Jeep Jucarii

99.06lei 69.33lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

RM12576969916795768

Zhenwei Înșurubare Piuliță Aliaj Blocuri Jeep Model de Inginerie de Construcții STEM Set de Jucării de Asamblat Jeep Jucarii

Model produs: LT-B48

Nume Produs: Metalice De Asamblare-Jeep Negru

Aplicabile varsta: peste 8 ani

Ansamblul de dificultate:

Ambalare: Sac de Opp (nu original, cutie, atentie)

Dimensiune finit:18*11.5*11.5 CM

Număr: 251 Buc

Există nenumărate jucării high-tech de pe piață.Deși aceste produse sunt "înarmați până în dinți" cu tehnologie înaltă și avea un frumos și aspect impecabil, au în mare parte lipsiți copiii de procesul de gândire și de a face lucrurile.Capacitatea copiilor de a-și folosească mâinile și idei devine mai slab și mai slab.Această jucărie vă oferă copiilor un spațiu pentru a crea idei și de a crea lucrări personale.

Avantajul unei astfel de jucării este că acestea pot îmbunătăți gândirea copiilor și mâinile!

În curs de dezvoltare bine gândit și hands-on abilitățile de la o vârstă timpurie este esențială pentru o creștere economică.

Dacă în sectorul agricol sau industrial vârstă, cu capacitatea de a gândi și de practică, indiferent de ce fel de muncă va fi foarte deosebite!

Avantajele complete de metal asamblarea de vehicule

1 de Înaltă calitate: produsul este modelat de aliaj de zinc și a suferit stricte de tratament de suprafață.

2 produsul este bazat pe un design abstract dezvoltarea de jucării reale și vă puteți bucura de procesul de asamblare.După ce ansamblul este finalizat, ai un sentiment de împlinire și poate fi utilizat în mod repetat.

3 descrierea Funcțională de metal de asamblare de vehicule

4 Colectii: Acest produs pot fi colectate ca un fin model fizic

5 Dezvoltarea inteligenței și capacităților.Copii să-și exercite degetul flexibilitate prin procesul de asamblare mecanică, cultiva creierului capacitatea de gândire logică, imaginația și capacitatea practică.De asemenea, trenurile și ghiduri jucătorului mecanice crearea interes și abilitate.

Este un bun partener pentru copii și adolescenți.Peibaite, un profesor pensionat de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, a declarat: cunoștințele acumulate în a face este mult mai impresionant decât orice pe oricine are de învățat.Rădăcinile sale sunt mai adânci în creier.

6 a-ți Îmbunătăți starea de spirit.Modern ritm ridicat de viață, oamenii sunt de multe ori nervos și iritabil, psihologic complex și singur, tulbure.Acest produs este ca o "jucărie pentru copii" și evocă ta "dobânzi", astfel încât să puteți retrăi timpul un copil fericit și de a restabili virginitatea și pace a mintii.

 • Numărul De Model: LT-B48
 • Funcția: DIY puzzle, hands-on creierului, dezvoltarea inteligenței
 • Material: Din Oțel Inoxidabil
 • Avertizare: Nu înghiți
 • Vârsta aplicabile: peste 7 Ani
 • Certificare: 3C
 • Nume De Brand: zhenwei
 • Art.Nr.(numărul articolului): LT-B48
 • Intervalul De Vârstă: Adulti
 • Mărfuri 3C Cod de Autentificare: 2012152204008587
 • Coduri de bare: Da
 • Tema: Transport

Etichete

Etichete: macara diy, masina jeep de jucarie, aliaj metalic set, jeep wrangler, acord de evacuare, orașul diy lego, blocuri de construcție de drumuri, stem airtivity inginerie, jeep wrangler-model, metal moara kit.

Recenzii