10BUC/lot Mic de Stup de Albine Beetle Baitable Capcana

24.36lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

10BUC/lot Mic de Stup de Albine Beetle Baitable Capcana

CUM FUNCȚIONEAZĂ: Adult mic de stup gândaci sunt în mod natural forțată și infiltra în capcane de albine.Ca gândacii se ascund în capcane, au fost prinși în rezervorul de petrol și nu poate ieși.Un compartiment suplimentar pentru o momeală încurajează mai gândaci într să se târască în capcană.

NU DERANJA ALBINELE: Ușor pentru a asigura capcana pe partea de sus a unui cadru, în timp ce minimizarea perturbării stup și încă permițându-toate cadrele pentru a se potrivi în caseta.Albinele vor continua să lucreze în interiorul stupului netulburată a face apicultura și prinderea gandacilor mai ușor.

BAITABLE PENTRU a prinde MAI mulți GÂNDACI: Include două compartimente să dețină bază de ulei de gătit pentru prinderea gandacilor si un compartiment pentru a atrage gândacii în gândacul de închisoare capcană.Gandacii sunt atrasi de fermentare fructe precum pepene galben, coaja de banana si otet de mere funcționează prea.

UȘOR DE CURĂȚAT: capcanele subțiri sloturi pentru gândaci pentru a intra și funcționează prin captarea gândacilor în ulei de compartiment și ucide-le rapid.Compartimentele pot fi ușor de deschis să goliți și clătiți cu jet de apă

Mai MULTE CAPCANE PE STUP: Pentru cele mai bune rezultate, loc de 2-4 capcane în top box între rame din exterior și partea de la cutie.Mic de stup gândaci natural ascunde în colțurile de sus unde sunt plasate capcane.

Pachetul inclusiv: 10* de Albine Vaporizator

  • Numărul De Model: HL45-3
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: stup pentru albine, stup, stup beetle capcane stupi de albine, colector polen, polen, beekeep, Polenul De Albine Capcana, stup de albine, poliester trening, instrument de albine.

Recenzii