OkeyTech Butonul Auto Start Stop Universal, Un Fel De Alarma Auto Vehicul Sistem De Protecție Sistem De Securitate Cu 2 De Control De La Distanță

287.19lei 203.91lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caietul de sarcini: 1, sunet și lumină securitate: Apăsați butonul set pentru a bloca ușa.Când LED-ul clipește, acesta va intra automat în sunet și lumină alarmă anti-furt stat.Dacă cineva cu forța deschide usa, bate la geam sau este lovit de o forță externă, sistem anti-furt declanseaza imediat.Atunci când sistemul antifurt este activat, difuzor va fi mare.Sunetul este intermitent, motorul este oprit, motorul este oprit, și după sistem anti-furt este declanșată, alarma corn se oprește automat după 30 de secunde, și starea de alarmă este restabilită. 2, silent anti-furt: Apăsați butonul mut, de direcție luminează intermitent, iar LED-ul va intra automat pe mut de alarmă anti-furt stat după ce LED-ul clipește. 3. Alertă de presă: Apăsați butonul de eliberare pentru a elibera de alarmă și de a debloca usa. 4. Alarmă de urgență: Dacă este supus la ACC, ușa laterală este declanșat, cornul de alarmă pentru 30 de secunde, direcția lumini flash sincron, iar masina nu poate începe. 5, control de la distanță hayon (masina trebuie sa aiba un hayon motor) Apăsați butonul de eliberare pentru 2 secunde pentru a deschide automat hayonul. 6, control central de blocare a ușii de automatizare: O, masina frânele după 15 secunde, automat de blocare a ușii.B, atunci când parcarea este oprit, ușa este deblocat automat.Când avertismentul este lansat, usa difuzor B1 este deschis de două ori, indicând faptul că vehiculul a fost declanșat. 10, răspuns automat: După alarmă anti-furt este eliberat, ușa nu se va deschide în 25 de secunde, iar sistemul antifurt va reveni automat la original anti-furt de alarmă de stat și de blocare pentru a preveni deversarea accidentală. 11, apel de urgență (anti-apuca): ACC, ON, apăsați mute, direcția flash-uri de lumină imediat, apăsați butonul set în termen de 30 de secunde, apoi introduceți anti-apuca de stat, direcția nu mai luminează intermitent, motorul se blochează după 15 secunde, masina se aprinde intermitent rapid, pentru a descuraja și Funcția de apel, apăsați butonul de deblocare pentru a opri alarma. 12, prompt pentru a seta anti-furt: Oprește mașina, după ce proprietarul se închide ușa pentru 10 secunde, direcția lumina intermitent de trei ori, amintindu-proprietarul pentru a porni sistem anti-furt. 13, pană de curent memorie: După ce sistemul de alarmă antifurt este distrus de pană de curent, indiferent de lungimede timp, după 3 secunde de la pornire, sistem anti-furt va reveni la o stare de alertă înainte de pană de curent. 14, lumini de avertizare: În avertisment, LED-ul clipește, După ce a fost declanșată de vibrații, LED-ul este luminos. 15. Eliberarea de urgență: În anti-furt stat, deschide ușa, ACC, ON-OFF de 10, cornul a sunat-o direcție lumina flash de două ori, dezarmat.

După C, ACC, ON, apăsați butonul set, centrale de control blocare este blocat, apăsați butonul de eliberare, și centrale de control blocare este deblocat. 7, în căutarea pentru o mașină: O, apăsați butonul "mute", difuzor nu are inel, direcția clipește timp de 15 secunde, este convenabil de a găsi o mașină.B, apăsați butonul set pentru 2 secunde, claxonul va emite un semnal sonor timp de 15 secunde, direcția luminile vor clipi sincron, care este convenabil pentru a găsi o mașină. 8, ajutor / depășire: Apăsați butonul de căutare în orice stat, claxonul va suna de 15 ori si luminile vor clipi simultan timp de 15 secunde. 9, declanșa memorie: În anti-furt sistem de alarma, sistemul este declanșat.

 • Caracteristici Speciale: Piese Speciale De Dispozitiv Anti-Furt
 • Caracteristică 1: Un singur buton pentru a începe
 • Numele Modelului: T1-03
 • Articol Greutate: About 800g
 • Funcția: motor push start și pornire de la distanță motorul
 • Caracteristică 4: -un fel de alarma auto
 • Nume De Brand: OkeyTech
 • Caracteristică 2: Simplu Și Ușor De Utilizat
 • Caracteristică 3: Livrare rapida cu numărul de urmărire
 • starea: De Înaltă Calitate
 • Despre Cheie: Fără Cheie Lama
 • Numele: Motor Auto Start Stop Sistem
 • culoare: ca spectacol cinematografic

Etichete

Etichete: butonul start, start stop, mai puțin de intrare cheie, bmw e60 începe, masina pentru autocolant, începe, 2way moto alarma, alarma start stop, autostart, alarma auto start.

Recenzii

Wova L 71
2020-11-30
5/5
Fest shipping to Myanmar. Not open yet and install.