Alarmă acasă Scurgeri de Apă de Alarmă Independent WIFI Alertă de Inundații Preaplin Sistem de Alarma de Securitate Tuya/Smart Life App Smart Home

29.03lei 15.98lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

APP:tuya/smart viata

Descriere Produs

Wi-Fi Scurgeri de Apă Detector este un "detectarea terminal de detectare a scurgerilor de apă"

Acesta vă avertizează atunci când scurgeri de apă au avut loc sau vor avea loc în bucătării, grupuri sanitare și aer condiționat pasaje prompt, pentru a preveni și a elimina eventualele scurgeri.Se foloseste un simplu scurt-circuit tehnologie de micro-inovare, oferind un personal rezidențiale scurgere serviciu de avertizare prin nor sever cu acces Wi-Fi.Design-ul se concentrează pe detectarea timpurie notificare în timp real, detectarea și informații împingând la oriunde și oricând

Locul Aplicabile

Potrivit pentru spatii rezidentiale, mall-uri, depozite, restaurante, parcări, biblioteci, școli , eto

Funcția Descriere

1. Hardware-ul watchdog

2. Transmiterea la distanță de alarmă prin intermediul rețelei Wi-Fi

3. Indicator baterie descărcată, inspecție de zi cu zi

4. Built-in de alarmă lumină și indicator de rețea

1. Montați bateria de alimentare a detectorului.Puneți-l într-un loc adecvat(în mod normal, chiar mai jos de scurgere de apă sursa), cum ar fi chiuveta, rezervor wc, aer condiționat scurgere, etc.

2. Lumina roșie clipește o dată indică faptul că dispozitivul este în mod normal de lucru.Utilizați ejector pin să apăsați gaură în interiorul butonul RESET timp de 5 secunde, lumina roșie va clipi rapid, indicând detector este conectarea la rețeaua WIFI.Când lumina roșie continuă pentru un timp și apoi se stinge, înseamnă că detectorul a accesat serverul cloud cu succes.

3. Sonda PIN va fi declanșat după ce scurgeri de apă s-a întâmplat.Atunci când apare o alarmă, LED-ul rosu va clipi o dată și trimite o scurgere de informații de la server nor.

Caietul de sarcini:

Alimentare: 2xAAA 3V baterie uscat (Nu sunt incluse)

Consum de energie: curent alarmă s300mA, standby curent s 10uA

Wi-Fi: 2.4 Ghz, 802.11 a/b/g/n

Alarma: LED intermitent și de rețea de LED-uri

Intervalul de monitorizare: 3 metri patrati

Temperatura de lucru: -10-+50°C

Umiditate de operare: 10%~95% RH

Pachetul Inclus:

1*senzor inteligent(bateriile Nu sunt incluse)

Note:

Observații: Asigurați-vă că dispozitivul și APLICAȚIA funcționează sub aceeași rețea Wi-Fi pentru a asigura validitatea dispozitiv care este stabilit prin SMART LINK sau modul AP, apoi dispozitivul informații recunoscut de APLICAȚIA este valabilă.

Atunci când SMART modul LINK-ul nu funcționează din cauza Wi-Fi de rețea de configurare, utilizați modul AP pentru a configura dispozitivul și APLICAȚIA.

  • Nume De Brand: choifoo
  • Camera Echipat: No
  • Numărul De Model: Fi
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibilitate: Toate Compatibile
  • Dropship,En-Gros: Suport

Etichete

Etichete: alarma secur, acasă inteligent, senzorul de scurgere a apei, 433 scurgeri de alarmă, alarma casa, tuya sistem, zemismart zigbee, alarma auto sistem, De Scurgere A Apei De Alarmă, alarma scurgeri de gaz.

Recenzii

Lamokroger
2020-09-19
5/5
Sensors are normal. Came with batteries that must be changed to new ones. Otherwise, connect to the application will be possible, but there will be no links to the server. It is necessary that the application charge is high. To replace, you need to unscrew the 4th Bolt with a cross screwdriver. The seller is ready to answer any questions. I recommend to buy.