290g 30mm*25mm 27.5 er Super lumina janta de carbon roata de mountain bike jante de mtb 650B de carbon janta 27.5" jante usoare roata

557.46lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Rim Tip: Clamă & Hookless

Model No: SOBE-27.5 er -30*25mm

Material: Toray T700 Full carbon

Garanție: 1 Ani

App: UD/3K/12K

Finisaj: Mat / Lucios

Rim adancime: 25mm

Lățime: 30 mm

A vorbit gaura: 24/28/32H

Greutate jante : 27.5 ER 290 g ±15g (XC)

A vorbit Hole Dia: 4.5 mm/2.5 mm(internă a vorbit biberon)

Supapa Hole Dia: 6.5 mm

Adunarea Hole Dia: 7.5 mm

A vorbit Biberon Lungime: 14 mm / 16mm

Max Presiune în Pneuri: 60psi

Va recomandat Max Vorbit Tensiune: 150kgf

Limita de greutate: 150 kg

Anvelope Dimensiune: 2.3" ~ 3.0"

Biciclete de munte

Notă:

1. Prețul de mai sus este în USD;

2. Dacă țara dumneavoastră nu este inclus de mai sus, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda;

3. EMS/TNT au numărat greutate (500g pe nivel); DHL/UPS/FedEx sunt numărate de greutate volum (=lungime*lățime*înălțime/5000, unitate 500G)

Toate produsele sunt triple verificate înainte de expediere, și sunt atent parte dotat cu acoperind EPE spuma de laminare filme pentru a le proteja de violent a aruncat pe mod de transport maritim.Avem, de asemenea, atașați fragile etichetele de pe cutia de carton pentru a avertiza transport cu grijă.

Elementele ar trebui să știe, de asemenea:

1. Greutatea produsului puteți vedea din informațiile despre produs nu este equel exact greutate de ambalare (dar greutatea reală este mai mare decât intervalul de greutate ai fi spus)

2. Janta pungi sunt EPE spuma folie de laminare pentru a proteja produsele de daune în mod de transport maritim.Ambalaje de materiale, inclusiv carton pentru a fixa si banda adeziva pentru a sigila.

Ne-ar dori pentru a vă aduce o experiență cât mai plăcută la cumpărături, am valoare de marfă, este o parte importantă.Dar de transport de marfă furnizate de terțe părți, vă rugăm să ia în considerare pentru partea lor de vină marfă.Avem o responsabilitate pentru tine de a alege responsabil compania expres, și ne-ar place pentru a obține feedback-ul dvs. despre marfă.

Internaționale de transport de Marfă este un proces complex, sperăm să știi:

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up - nu le confunda suplimentare pentru tarifele de transport.Și nu avem responsabilitate pentru orice fiscale personalizate/taxe/TVA (Taxa pe Valoare Adăugată)

2. Nu vom oferi Transport Restituiri din cauza vremii legate de întârzierile de livrare.

3. Livrările către zone îndepărtate poate crește timpul de livrare.

4. Nu ne asumam responsabilitatea pentru bunurile confiscate de către funcționarii autorităților vamale sau de autorități similare.

5. Ordinele nu sunt returnabile sau rambursabile din cauza anumitor taxe vamale sau alte taxe.

6. Tarifele de expediere sunt estimări bazate pe informațiile pe care le-au furnizat.De transport maritim internațional tarifele nu includ taxele, impozitele sau alte non-rutină vamale, taxele de brokeraj.Alte taxe de transport, taxei sau accessorial de asemenea, taxele se pot aplica.Final taxa de livrare poate diferi în funcție de destinație și de alți factori, special pentru dumneavoastră.

7. Dacă o comanda ajunge la tine cu evidente deteriorarea de transport maritim, vă rugăm să refuze la livrare.Dacă ați acceptat livrare și apoi a găsi deteriorarea de transport maritim, vă rugăm să ne spuneți imediat folosind datele de contact incluse cu scopul de.

8. Vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente pentru comanda în cazul deteriorărilor este o posibilă problemă.Dacă ai dispune de material de ambalare sau încercarea de a returna marfa, fără a ne contacta, vă pune în pericol șansele de a face o cerere, și nu poate primi credit pentru retur.

9. de mai sus se aplică politica de produs de înlocuire, de asemenea,.

 • Sistem De Frânare: Disc De Frână
 • Nume De Brand: soloteam
 • App: 3K/UD/12k mat/Lucios
 • Lățime: 30mm
 • Dimensiune: 27.5"
 • Garanție: 1 An
 • Finisare: Mat/Lucios
 • Adâncime: 25mm
 • Aplicabile Biciclete: Biciclete Rutiere
 • Roata Material: de carbon
 • A Vorbit Gaura: 28/32H
 • Numărul De Model: 30mm*25mm

Etichete

Etichete: jante de carbon, orginal roți din carbon, Fibra De Carbon, pietriș roata, oraș biciclete de munte, biciclete lampa, bmx autocolant, larga de jante de carbon, carbon disc roată drum, le lumina.

Recenzii