Original de Mare Capacitate C11P1610 Bateriei Pentru ASUS 4A ZB500TL X00KD 5.0"4100mAh

43.36lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Acumulator model: C11P1610 Capacitate: 4100mAh model Compatibil: 4A ZB500TL X00KD 5.0 Tip Baterie: Li-ion,Li-polimer...Tip Celule: Dublu IC protecție litiu Timp de Încărcare: 1,5-3 ore Timp de asteptare: 72 oră-120hours Ciclului de Viață a Bateriei: ≥550times Tensiune de Intrare: 4.3 V Tensiune de Ieșire: 3.85 V Temperatura de Lucru: -25°C~55°C Clasa de Calitate: cel Mai bun Certificate de Calitate: AMS, CE,RoHS,FCC.Garantie: 1 An 1.Acceptam plata care Artapringauracheii.ro poate accepta. 2.Toate cardurile de credit sunt acceptate,și am primit în 24 de ore 1. Nava în întreaga lume, din China, prin scrisoare e-Mail de Aer 2. Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți:.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 3. Vă rugăm să verificați adresa de livrare cu atenție înainte de checkout, nu poate fi schimbat dacă pentru finalizată. 4.Nava termen de 1 zi lucrătoare după ce plata a finalizat.

5.Timp de livrare:18-30 zile.Depinde altă țară.

6 este o baterie de transport maritim de controale sunt mai stricte ,timpul de Livrare va fi schimbat din cauza Zborului, Vacanta,Vremea Locală post&Vamale de trecere.

Toate elementele vor fi testate înainte de expediere.Și noi oferim o Garanție de 1 An.Le cumpere cu încredere!Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, ne puteți trimite un email pentru o înlocuire sau de rambursare, vă rugăm să ne de contract și verificați adresa de returnare înainte de a reveni, vă rugăm să nu deschideți un litigiu cu ușurință.

Vom menține cele mai bune servicii de standarde și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5 stele feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru noi.

dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a ne da feedback Neutru sau Negativ sau pentru a deschide un caz , așa că pot răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Dacă vă place produsul nostru, vă Rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pentru noi, după cum urmează.Lumina de 5 stele pentru toate elementele: Precizie de descrierea produsului, Comunicarea cu vanzatorul, timp de Transport maritim.Scrie Review Pozitiv și Încărca Imagini este extrem de appreicate, de asemenea,

  • Capacitate baterie(mAh): 3501mAh-5000mAh
  • Nume De Brand: fesoul
  • De Certificare A Calității: ce
  • Numărul De Model: C11P1610
  • Compatibil Marca: Asus
  • Original sau Nu: Original

Etichete

Etichete: huawei honor 7 pro, opus r15, asus 5z baterie, telefonul u, film calul, hiawei, magia roșie, m1 max pro, lenovo snapdragon, cinci pro.

Recenzii