KTV Live Broadcast Mini Mixer Audio placa de Sunet Consola de Microfon de Studio de Înregistrare pentru Telefon Mobil, Calculator ND998

132.06lei 84.53lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

KTV Live Broadcast Mini Mixer Audio placa de Sunet Consola de Microfon de Studio de Înregistrare pentru Telefon Mobil, Calculator ND998 Descriere:

Caracteristici:

1. Audio puternic dual-chip, de reducere a zgomotului, o mai bună stabilitate, semnal mai bun, sunet clar, fără întârziere, noul upgrade-ul.

2. 1000mAh baterie de înaltă performanță, poate fi folosit continuu timp de 12 ore după ce a fost încărcat complet.

3. Placa de sunet funcția: 12 de tipuri de sunet electric, 12 tipuri de efecte de sunet, 6 tipuri de moduri de efecte, reverb ajustare dimensiune, microfon, reglaj volum, de înaltă și joasă de reglare a sunetului, de înregistrare ajustarea volumului, muzica de reglare a volumului, monitor de reglare a volumului (de exemplu, urechea se întoarce funcția).

4. Sprijină utilizarea de telefoane mobile, calculatoare, căști singur.

5. 7 tipuri de metode de conectare: Single-telefon de karaoke și de difuzare în direct, dual-telefon de difuzare în direct, trei-telefon de difuzare în direct, telefon mobil, calculator de difuzare în direct, singur calculator difuzat live, calculator acompaniament telefon mobil live broadcast, instrument muzical de intrare telefon mobil de transmisie live.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Placa De Sunet

Material: Metal buton, metal mat corp

Cip: 2 de reducere a zgomotului chips-uri

Dimensiune: 127mm*106mm*27mm

Capacitate baterie: 1000mAh (poate fi folosit continuu timp de 12 ore după ce a fost încărcat complet)

Pachetul Include:

1 x placa de Sunet

1 x Cablu USB

1 x Cablu pentru transmisia Live

1 x Acompaniament Cablu

1 x Manual de Utilizare

  • Tip: Extern
  • Numărul De Model: 257544
  • Nume De Brand: CableDeconn
  • Tip De Interfață: Alte

Etichete

Etichete: placa de sunet usb isk, echipamente de radiodifuziune, studio de înregistrare de monitorizare, delta audio mixer, ios interfață audio usb, interfata audio pentru înregistrare, general music mixer, audio condensator, audio usb, urethr.

Recenzii