Livrare gratuita Vânzare Fierbinte Bijuterii Instrumente în China Roata Mandrină Mandrine Coadă 2.35 mm 40 buc/lot

50.75lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere

Mandrină -- 2.35 mm sistem de prindere

Lungime: 45mm

Greutate: 2g

Plata

1. Plata prin card de credit, moneygram, western union si banca de transfer(TT) este disponibil pentru Artapringauracheii.ro.Dacă doriți alte termene de plata, va rugam sa ne înainte de a plasa comanda.

2. Pe deplin plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completează datele cumpărătorului.

Pachet

1. Toate produsele vor fi ambalate cu grijă și transportate într-un caz elegante sau cutie de carton sau alt pachet.

Transport

1. Comanda va fi trimis în termen de 1-7 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată.

2. Transport gratuit este, de obicei, prin China post, și va dura de la 20 la 60 de zile, în funcție de destinație.De asemenea, pls notă pachetul ar trebui să fie mai mică de 2 kg, în cazul în care, cumpărătorul trebuie să suporte întregul cost de transport.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Observație: DHL/UPS/Fedex Express, de obicei, durează aproximativ 3-5 zile lucratoare de la destinație.Și este de aproximativ 5-8 zile de lucru de către EMS sau TNT.

Reveni

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

3. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post atunci când trimit înapoi.

Feedback-ul

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Livrare gratuita Bijuterii de Luare Consumabile Unelte din China Mandrină Disc Coadă 2.35 mm 50pcs/lot NE$ 12.69 /lot

piese / lot

Transport gratuit de Înaltă Calitate Ieftine Mandrină pentru Hârtie Abrazivă Bijuterii Instrumente Mandrine Instrument Rotativ Tija 2.35 mm 50pcs/lot NE$ 12.69 /lot

piese / lot

Transport gratuit Consumabile Dentare Mandrină Instrument Rotativ Disc Bijuterii de Luare Instrumente Coadă 2.35 mm 50pcs/lot NE$ 12.69 /lot

piese / lot

De înaltă Calitate de Lipit Masina de Bijuterii Argon, aparate de Sudură în puncte Electronice de Strălucire Sudor NE$ 799.99 /bucata

Bijuterii noi Instrumente ACROBAT Stand Microscop Stereo Microscop Suportul SUA 169.99 dolari /bucata

De Vânzare la cald Goldsmith Mașini-Unelte 130mm Role de Mână Laminor Bijutier Laminor 1 buc/lot NE 299.99 dolari /bucata

Bijuterii de Luare de Echipamente HJ DZQ Maxset Gravor Graver Max Masina de Gravat pentru Bijuterii NE$ 539.99 /bucata

Bijuterii de înaltă Calitate Standard Gravură Bloc de Mini Minge de Menghină Bijuterii Vizeaza NE 89.99 dolari /bucata

 • Lățime Produs: 0.235cm
 • Element De Lungime: 4.5cm
 • dimensiune ambalare: 110x80x100mm
 • Greutate: about 2g
 • Tip De Element: Bijuterii Instrumente Și Echipamente
 • Ambalare: 40 buc/cutie
 • Numărul De Model: HJ-463
 • Shank: 2.35 mm
 • Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip: Instrumente Rotative & Accesorii
 • Utilizare: pentru Hârtie Abrazivă, pentru dentară
 • culoare: ARGINT
 • Înălțime Element: 4.5cm
 • Lungime: 45mm
 • Caracteristicile Produsului: Dimensiuni compacte
 • starea: Noi
 • Articol Greutate: 2 g
 • Articol Diametru: 0.235cm
 • Material: Metal

Etichete

Etichete: inel de mandrină de dimensionare, inel de mandrină marire, sl sr, inel de mandrină simplu, rosu pur, portocaliu pur, cea mai bună calitate argint, runda inel de mandrină, mandrina dremel, african damasc.

Recenzii