Anyfish DELL Spinning Reel Pescuit 1000/2000/3000/4000 model de Raport de transmisie 5.2:1 max trageți 8 kg 9+1 rulmenti role de pescuit de apă sărată

199.53lei 119.71lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Anyfish DELL Tambur Filare

Vă mulțumim pentru achiziționarea DELL seria spinning.TOSHIBA seria spinning este de înaltă calitate și eficiență, produse cu Anyfish tehnologia avansată.Suntem mândri de a oferi, cu role de filare vă puteți bucura cu ușurință și satisfacție în timp ce de pescuit.

Caracteristici

Din grafit, corp și rotor: Mai ușoare decât originalul rolă de pescuit, mai rigide.Aluminiu anodizat bobină: bobina de Metal și culoare de durată.One-way sistemul de Ambreiaj: Ușor de utilizat.De Alimentare din aluminiu Mâner: mai Puternică decât originalul rolă de pescuit.Dual de Propulsie Anti -Twist linia role: Utilizați cu ușurință și fără probleme.

Trageți butonul este învelit cu apă-dovada tampon de cauciuc pentru a asigura tambur este într-o bună etanșare ,care se poate extinde folosind timpul de tambur .

Linia de pescuit este uniform rana de pe bobina.Nu există nici o rezistență atunci când linia de pescuit este aruncat.Linia de pescuit nu nod cu ușurință.

Cauțiunea brațul de pârghie este din otel inoxidabil.Se face linia de pescuit rula fără probleme prin bobină,care protejează linia de pescuit în cea mai mare măsură și în mare măsură reduce problema de entanglement.

Designerii nostri au re-ajustate pe corp pentru a face centrul de greutate mai mică și de a salva mai mult efort atunci când se pescuiește.

Aceasta rola are 9+1 rulmenti si 2 rulmenții de pe arborele principal.Se poate face spool mai lin atunci când este rotit.

Folosind un inel de metal pentru a repara erorile de rulment, care este mult mai stabil decât normal șorț de plastic.

Șurub-in full-mâner metalic este în bună etanșare,nu Există nici o diferență,care asigură mânerul este puternic și de încredere în vigoare mare.

Există logo-ul anyfish pe corp ,este 100% original .

Întrebări Și Răspunsuri

Întrebarea 1 : Poate fi folosit în atât de apă dulce și de apă sărată ?Răspuns: Da,este bine să utilizați în apă sărată, dar ai nevoie pentru a curăța și lubrifia după utilizare.Întrebarea 2: Este acolo orice număr de urmărire pentru element? Răspuns: Da,am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire,și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.Întrebarea 3 : Ce este mai drag?Răspuns: 1000/2000 model este de 6kg, 3000/4000 model este de 8 kg Întrebarea 4: Cum pentru a comuta mâner pentru a fi de dreapta și de stânga?Răspuns: Ușor mânerul este eliminat prin sensul acelor de ceasornic, există o limită pe care trebuie să-mi scot și schimba locul între mâner și capac ...toate se poate face fără unelte.

 • Momeli De Tip: Fals Momeala
 • Role De Pescuit Tip: Pre-Încărcare Roata De Tors
 • Raport De Transmisie: 5.2
 • Poziția: stream
 • Max Drag: 1000/2000 6kg 3000/4000 8 kg
 • Rulmenti: 9+1
 • BENQ MODEL: 1000/2000/3000/4000
 • Nume De Brand: ANYFISH
 • Bobina: Aluminiu
 • Numărul De Model: BENQ
 • Metoda De Pescuit: Filare

Etichete

Etichete: clește de pescuit de pescuit, filare fuste, TSURINOYA, învârtirea, bobina de feeder, de peche, okuma, distributie rola, artificiale de pescuit la spining, barca de pescuit a navei.

Recenzii

Kindra Victoria07
2020-12-01
5/5
Shipping was fast, only 2 weeks. Reel is good, for this price not possible to get better. Only one minus, knob is not possible to disassembled.
Mr A Salah
2020-11-20
5/5
good quality for good price