WiFi Smart Touch Comuta eWeLink SUA/UE/marea BRITANIE Standard 1/2/3 Banda de Sticlă Cristal Atingeți Panou de Perete Comutator de Lumină de Lucru Cu Amazon Alexa

28.95lei 16.81lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere:

Utilizarea în condiții de siguranță: Elegant și siguranță, după adoptarea de cristal de sticlă și panoul ignifug PC substrat, apă-dovada , umiditate-dovada și rezistent la foc, pentru a evita un șoc electric de risc.

Smart wi-fi Touch Panel Comutator de Perete, puteți controla cu lumini în orice caz, prin Andrio/IOS smartphone , Lucru cu Amazon alexa.

VOICE CONTROL: cu Ajutorul "Smart Life" de calificare în Alexa App pentru a controla dispozitivele electrice cu vocea ta.

Gestiona Casa Ta de la Distanță: Instantaneu Controla dispozitivele conectate la adaptorul Smart de oriunde ai Internet, folosind aplicația gratuit de pe telefonul tău inteligent, Bucurați-vă de pace a mintii prin verificarea pe dispozitivele de la distanță și întotdeauna vine acasă de la un bine-a aprins casa

CALENDARUL FUNCTIE: Program inteligent Wi-Fi întrerupător automat electronică de putere pe și de pe pe baza anumit timp setat; de economisire a energiei elimina risipa de energie în modul standby și pentru a preveni supraîncărcarea și supraîncălzirea salva pe facturile electrice și prelungi durata de viață a produsului.

Note: Când LED-ul on,aparatul este "on-line" vă rugăm să închideți eWeLink și re-deschide.Comutatorul trebuie să fie alimentat printr-Lin(live de intrare) și Nin(netual de intrare).În timp ce Bădăran este live de ieșire. (Pentru prima utilizare : Dacă nu vă puteți conecta la rețea, vă rugăm să opriți aparatul, reporniți-l, sau să reinstalați APLICAȚIA.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați vânzătorul.)

Vă rugăm să verificați următoarele elemente înainte de a utiliza echipamentul:

Smartphone-ul sau tableta dvs. este conectat la un 2.4 G WIFI de rețea care pot accesa Internetul, iar semnalul nu poate fi prea slab!

De a utiliza telefonul mobil sau tableta cu sistem android, sistemul trebuie să fie 4.0 sau mai târziu.

Dacă utilizați un iphone sau iPad, trebuie să fie capabil de a accesa APP store și descărcați APLICAȚIA.

Dacă routerul wireless este setat de filtrare de adrese MAC, vă rugăm să opriți router-ul MACaddress funcția de filtrare de prima.

Caietul de sarcini:

Metoda de cablare: zero, FireWire

Curent nominal de: 10A

Tensiunea nominală de: AC110V~250V/50-60Hz

Nominală Putere: 2400W

Standard Wireless de: IEEE802.11b/g/n

Frecventa De Lucru: 2.412~2.484 MHz

Static Pierderea De Putere:≤0,3 W

Temperatura de lucru:-20C~75C

Dimensiuni:120*74*39MM

Certificare: CE, RoHS

Pachetul Inclus:

1 X Touch WiFi Smart Switch Module

1 X Ghid De Instalare Rapidă

  • Certificare: ce
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: smart switch wifi, nu neutru smart switch, Panou led 220v, panoul de comandă wifi ue, comutator wifi, sârmă comutator de perete, sonoff comutator, programator alexa, Comutator, ewelink wifi.

Recenzii