Portabil Gonflabile Pompa Masina Pompa de Aer Compresor de Aer Cu LED-uri de Iluminat sistem de Umflare a Anvelopelor 70PSI Sârmă Pompa de Aer Pentru Masina de Biciclete Bile

131.97lei 101.62lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caracteristici:

1. Design de afișare: masina mini pompa de aer caracteristici ecran mare digital cu LED display, buton inflației, rezistenta timp de până la 40 de minute, pur cilindru de cupru, durată lungă de viață, și se poate încărca 5 anvelope la un moment dat, care include inflația ridicată eficiență.

2. Design Compact: masina mini pompa de aer este mini și compact, ușor, ușor de transportat și depozitat, și acesta este un bun ajutor pentru auto-conducere de turism, activități în aer liber și viața de zi cu zi.

3. Design Multifunctional: mini pompa de aer poate fi folosit pentru monitorizare a presiunii în anvelope, pompa de aer, iluminat de noapte, permițându-vă să funcționeze în mod clar, fără lumină și cu lumină slabă.

4. Premium Material: masina mini pompa de aer cu caracteristici de înaltă calitate din PVC ignifug material, de înaltă precizie de monitorizare a presiunii în anvelope, super-puternic inflației capacitate, gamă largă de temperatură înaltă și joasă temperatura de lucru.

5. Aplicarea pe scară largă: masina mini pompa de aer este potrivit pentru automobile, biciclete, motociclete, bile, inele de inot, jucării gonflabile și alte jucării gonflabile.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini Masina De Pompa De Aer

Material: PVC ignifug material

Culoare: negru

Parametri de încărcare: 12V / 7A (max)

De iluminat cu LED: 1 LED-uri de iluminat

Aer tuburi lungime: 240mm/9.45 (inclusiv duza aer)

Temperatura de depozitare: -20 ° C ~ 60 ° C

Temperatura de lucru: -10 ° C ~ 45 ° C

Unitate de presiune: PSI, BAR, KPA, kg / cm2

Continuă maximă timp de lucru: aproximativ 40 de minute

Presiune de umflare: max 70PSI

Greutate: 475g

Valoarea implicită a presiunii în anvelope în fiecare mod: baschet 0,6 kg / cm2, biciclete 2.1 kg / cm2, motocicleta 2.2 kg / cm2, auto 2,5 kg / cm2

Lista De Ambalare:

1 * Gazdă

1 * Masina Cablu De Încărcare

1 * Tubulatura De Aer

3 * Adaptor

Notă:

Nu utilizați produsul pentru utilitare, Rulote, camioane.

 • Tip De Material: PVC ignifug material
 • Înălțime Element: 4cm
 • Numele Modelului: Masina Mini Pompa De Aer
 • Tensiune: 12V
 • Lățime Produs: 6.1cm
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: Goxfaca
 • Element De Lungime: 15cm
 • Articol Diametru: 0cm
 • Articol Greutate: 500g
 • Tip De Element: Pompe

Etichete

Etichete: resun pompa de aer hailea, masina pompa, pompa de ulei de transfer, comerciale compresor de aer accesorii, compresor de aer wireless, compresor mic, 220v compresor de aer, Compresor de 12 v, masina de aer pompa, ușa led logo-ul.

Recenzii

Bih Yugo
2020-10-13
5/5
merci