YR1030 Baterie cu Litiu Rezistența Internă Instrument de Testare Nichel-Hidrură de Nichel Butonul Battery Tester Combinație 6

210.51lei 172.60lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

YR1030 Baterie cu Litiu Rezistența Internă Instrument de Testare

Nichel-Hidrură De Nichel Butonul Battery Tester

(Combinația 6)

(Acest produs este AUTO-ZERO și calibrate înainte de a părăsi fabrica, deci NU este NEVOIE pentru a RESETA/ZERO manual)

CARACTERISTICI PRODUS:

auto-asigurat după-vânzare de sprijin tehnic.Adevărat 4 fire de curent ALTERNATIV sinusoidal de măsurare, pentru a evita în mod eficient impactul linii de testare și rezistență de contact.Două funcții de interfață, bateria originală funcția de sortare.Built-in baterie, Andrews încărcător de telefon mobil pentru a încărca, consum redus de energie + o varietate de opțiunile de economisire a energiei.Gama de testare de până la 200 de ohmi cu o rezoluție minimă de 0,01 milliohms și mai puțin de 5 milliohms.Apăsați APĂSAT pentru a activa

ZR funcția de a măsura o rezistență internă cât mai mică de 0,30--0. 50 milliohms.

Mână-a construit, exigent cu privire la aspectul de atent tras. 2017 baterie cu rezistență internă tester.Adevărat patru fire 1Khz curent ALTERNATIV sinusoidal baterie rezistenta metru 0.000010 --- 2002 gama.Măsurabile acid-plumb, litiu-ion, litiu polimer, litiu fosfat de fier, alcaline, baterii uscate, cu hidrură de nichel, nichel-cadmiu, baterii buton.Utilizați ZR funcția de a măsura rezistența internă de până la 5 mili-ohmi.Datorită lot de probleme pot duce la

o ușoară diferență între fizic și imaginea

Instrucțiuni vă rugăm să descărcați următoarea adresă, mai multe sfaturi cu privire la utilizarea de competențe vedea soluția.

Notă: citiți instrucțiunile înainte de utilizare și instrumentul notă.Este strict interzis la intrare de semnal de curent ALTERNATIV și de mai sus 30V DC tensiune.

Instrument built-in baterie, să acorde o atenție selectate de curierat și transport pot fi transportate, în caz contrar continent în afara regiunii fără default baterie.

O altă alte tipuri de instrumente de măsurare au fost introduse, vă rugăm să acorde o atenție.NOSTRU va fi angajat la conceptul avansat de pornire, pentru a crea un local excelent instrument de producători și de muncă.Și apoi greu să adere la designul original.Aparatul nu este echipat cu un încărcător de încărcare poate fi încărcat cu Android încărcător de telefon mobil ~

Achiziționarea de orientare:

Test de lungimea liniei este de 0,5 metri

Combinația 1: host + sonda de test de linie (potrivit pentru măsurarea diferitelor tipuri de baterii, de bună versatilitate.Twisted-pair duce la îmbunătățirea imunității)

Combinația 2: host + Kelvin folder (pentru măsurarea conduce, tab-uri și alte urechi.Dirijor ușor răsucite pereche, precizia este mai bine)

Combinație de 3: Gazdă +18650 standului de testare (pentru cilindrice, bateriile, cum ar fi 18650. Potrivit pentru operarea cu o singură mână, convenabil și eficient, cu funcția de sortare potrivit pentru

testare primite)

Combinația 4: Host +18650 cadru de test + Kelvin folder + sonda de test de linie (pentru măsurarea mai multe tipuri de baterii, care corespunde la o varietate de circumstanțe)

Combinație de 5: host + sonda de test de linie + Kelvin folder

Combinație 6: Host +18650 stand + sonda de testare linie

Combinație 7: Host +18650 stand + Kelvin folder

Principalul parametru:

Rezistența internă de măsurare:

Precizie format: + ([]+[minimă eficace cifre procentuale, precizie])

Interval minim de rezoluție acuratețe

20mΩ 0.01 mΩ 0.7%+ 7(atunci când ZR funcția este activată)

200mΩ 0.1 mΩ 0.5%+5

2Ω 1mΩ 0.5%+5

20Ω 10mΩ 0.5%+5

200Ω 0.1 Ω 0.6%+5

În treapta a 5%-95% interval, în acest interval (mai puțin de 5% gama de viteze, sau mai mare de 95% interval de transmisie interval), eroarea poate fi mai mare decât precizia menționate mai sus.

Tensiune de măsurare:

2V 0.001 V 0.8%+5

20V 0.01 V 0.8%+5

28V 0,1 V 0.8%+5

Caracteristici:

1. Tensiune de rezistență cu ecran, în același timp, de măsurare, măsurare, rapid și constant.

Rezoluția minimă de până la 0.01 milliohms, ușor de test de mare capacitate, rata de descarcare mare rezistență scăzută a bateriei.Intervalul poate fi de 200 ohmi, poate fi măsurată baterii buton, 9V laminat baterie și alte low-capacitate mic curent de înaltă rezistența internă a bateriei.

2. Tensiune, rezistența internă, respectiv, funcția manuală automată funcția gama.Automate gama comuta rapid și stabil, măsurarea spectacole de 4 ori pe secundă actualizare,de bază poate fi blocat în aproximativ 1S interval de timp de afișare stabil.Funcție HOLD pentru a vă ajuta să bloca ecranul, mai convenabil de lectură.

3. Folosind matrice de puncte, ecran LCD.

Dimensiunea fontului combinație, care arată în mod clar rezultatele măsurătorilor, dar, de asemenea, de afișare bogat

conținut.Meniu chinezesc este bogat în setările.

4.2 tipuri de modul de afișare.

Modul Normal cu ecran rezistență și tensiune, modul de sortare prezinta rezistenta interna de tensiune și de nivelul de încărcare a bateriei de clasificare și de numărare.

5. Are un nivel de trei baterie de rating de detectare.

Prin setarea de tensiune rezistență de rating, bateria pot fi grupate. .

6. Built-in baterie reîncărcabilă litiu polimer.

 • Clasa De Precizie: 0.01 MΩ
 • Numărul De Model: YR1030+
 • Origine: NC(de Origine)
 • Tensiune De Încercare: 0~28V DC
 • Temperatura De Operare: -10~40 de Grade
 • DIY Consumabile: ELECTRICE
 • Nume De Brand: niusiwen
 • Gama De Măsurare: 0.01 mΩ~200Ω
 • Certificare: NICI unul
 • Dimensiuni: 150X50X15
 • Tip Display: Numai Digital

Etichete

Etichete: smb124, yr1030, d bandă, tajima instrument, sm8124a, 18650 test, tester yr1030, tester baterie yr1035, baterie tester impedanta, yr1035.

Recenzii

Kelzrocks
2020-09-30
5/5
The goods came well packed, in working condition. Immediately tried. Very well helps in determining the working capacity of lithium battery cells. Seller recommend