580mm 3/5/6 Moară de vânt Lame de Nailon de Înaltă Rezistență Lame 300W 400W, 600W 800W Orizontală Generator cu Turbină Eoliană DIY Pentru Uz casnic

100.76lei 83.62lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Notă: mărfurile vândute în acest link sunt palete de turbine eoliene.Nu un set complet de turbine eoliene!Vă rugăm să citiți următoarele pagina de detalii atent inainte de a cumpara!

580mm 3/5/6 Moară de vânt Lame de Nailon de Înaltă Rezistență Lame 300W 400W, 600W 800W Orizontală Generator cu Turbină Eoliană DIY Pentru Uz casnic

LISTA DE AMBALARE:

1/3/5/6 piese lame(opțional) Hub și capota 1 set (optional)

MEMENTO:

1.Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale.Nu vom umăr orice taxe în țara de destinație. 2.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 3.Toate informațiile(produse model Nr.,rezultatul testului,caietul de sarcini,caracteristici,imagini,etc) care le-am oferit sunt doar pentru referință, Detalii pls se referă la real prodcut, instrucțiunile primite.Toate datele noastre interne, rezultatele testelor de laborator, și ar putea avea un pic de diferente la diferite din jur, pls se referă la rezultatul exact al produselor după instalare.

Lama de instalare efect:

Stimati clienti:

Comentariile tale pozitive este forța motrice pentru îmbunătățirea continuă.Am respect și încredere fiecare client pentru a vă oferi produse și servicii calificate.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele, feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări/probleme de la primirea produsului, vă rugăm să ne contactați prin Ali mesaj cât mai curând posibil și vom încerca să-l rezolve pentru tine în mod pozitiv la o dată, până când sunteți mulțumit.În timp ce a părăsi un feedback negativ nu va rezolva orice probleme!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

1. Perioada de garantie a produsului în termen de 1 an de la cumpărare. (Prejudiciul cauzat de demontarea, manual de daune, etc.nu este acoperită de garanție). 2. În cazul în care cumpărătorul constată că există într-adevăr o problemă cu produsul în termen de șapte zile de la primirea produsului, cumpărătorul ar putea aplica pentru vânzător de a reveni pentru control.Dacă produsul este într-adevăr defecte, vom înlocui cu unul nou.Dacă nu există nici un substitut adecvat Și vă vom returna.Transport, manipulare și taxele de asigurare sunt non-rambursabile.Dacă se constată că nu există nici o problemă cu produsul, produsul va fi returnat cumpărătorului pe cheltuiala cumpărătorului. 3.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. 4. După primirea mărfurilor, pls scoateți banda adezivă în jurul cutiei atunci când despachetare, fara violente daune, pentru a evita o posibilă deteriorare a mărfurilor.Este recomandat să păstrați ambalajul pentru cel puțin 15 zile de la primirea mărfurilor.La returnarea bunurilor, vă rugăm să asigure integritatea ambalajului original și bunuri.Dacă nu există nici un motiv care afectează secundară de vânzare de bunuri, de returnare și înlocuire nu poate fi acceptat.Toate costurile de retur și fiscale vor fi acoperite de către cumpărător. 5. La primirea mărfurilor, dacă observați că ambalajul este deteriorat, trebuie să contactați imediat locale de curierat pentru a face o plângere și cerere, și, în același timp, să ia o fotografie sau un clip video ca dovezi și să informeze la vânzător.În cazul în care cumpărătorul nu reușește să urmeze operatiile de mai sus , apoi, dacă bunurile sunt deteriorate sau pierdute din cauza curier motive, cumpărătorul trebuie să-și asume responsabilitatea.

 • Numărul De Model: SS-800 Blade
 • Lungime: 580mm
 • Hub: Plastic
 • Capota: OȚEL
 • Baza De Montare: Fără Bază De Montaj
 • Certificare: CE
 • Tip: lame
 • Material: Nailon
 • Origine: NC(de Origine)
 • Utilizarea: turbine eoliene parte
 • Nume De Brand: SMARAAD

Etichete

Etichete: nava din polonia, pentru acasă, puterea vântului, generator eolian 220 v, apa turbin generator, w moară de vânt, putere generator portabil, vântul generator de apă, generator solar pur, apă turbina turgo.

Recenzii

K O R E E C 91
2021-02-02
5/5
VERY FAST DELIVERY. GOOD PACKING! The controller are also very good. thanks jenifer