Handheld Bideu Toaletă Pulverizator Duș Duza Capului cu Telefon Furtun de Duș Pistol Portabil Baie Instrumente de Curățare

34.98lei 27.29lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere: Extrem de înaltă calitate, portabile bideu pulverizator este lumină greutate, ergonomic si foarte confortabil să dețină, potrivit nu numai pentru femei de a utiliza pentru a curăța părțile private, dar, de asemenea, utilizat ca un ajutor bun pentru curățarea igienică pentru eliminarea reziduurilor & tranzitului intestinal din scutece murdare fără luptă caietul de sarcini: Multi-funcțional.Potrivit nu numai pentru femei de a utiliza pentru a curăța părțile private, dar, de asemenea, utilizat ca un ajutor bun pentru curățarea podea, toaletă, luând duș pentru câini de companie, udare flori și iarbă etc furtun Flexibil și destul de lungime este convenabil pentru utilizare.Mare pentru uz casnic Material: ABS+Crom Dimensiuni: Ca imagine

Pachetul Inclus: 1 set Duza Capului de Duș

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Artapringauracheii.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Artapringauracheii.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Caracteristică: Robinete Termostatice
  • Stil: Contemporan
  • Tratament De Suprafață: Lustruit
  • Finisare De Suprafață: Chrome
  • Supapa De Material De Bază: Alte
  • Robinet De Montare: Pe scară largă
  • Numărul De Model: 19318

Etichete

Etichete: clisma furtun, duș, toaletă, porttable cap de duș, termostat baie cu duș, duza pentru burghiu dotari, furtun de duș, furtun de gradina pulverizator, central cap termostatic, furtun de toaletă, duș cu termostat.

Recenzii